Tabletka “po” v posledný deň menštruácie
Ahoj Žienky, vzali by ste si tabletku “po” ak ste mali nechránený sex so záverom “plná nádrž” ak to bol v posledný deň mojej menstruácie a navyše partner tvrdil, že po stereoidoch alebo niecom takom má momentalne plodnost nulovu? Po ubezpeceni, že tabletka po nie je potrebná, lebo nema spermie? Každopadne sme ženy, a je to už v našej režii a zodpovednosti či tomu verit, neverit, spoliehat sa, nespoliehat sa... Takze vzali by ste si tu tabletku? Cely ten rozhodeny rytmus atd, či to nebude zbytocne dramatizovat tabletkou po...? Čo myslite? Diky za kazdu radu, nazor. 🙏
Ja tak premyslam teraz, ci on vobec mal ejakulat. Teda zo mna vlastne ani nic nevyslo...? Je mozne ze ked berie take daco tak nema ejakulat? ja som prave spolkla tabletku a teraz ma napadlo, ze mozno ma fakt ubezpecil pravom, lebo no paaaani... 🤯 ze ti chlapi ma prosze vzdy vzdy vedia prekvapit...
radšej sa na nič nespoliehaj, zober tabletku čo najskôr, aby ťa neprekvapil tehotenský test o dva, tri týždne
Jasneeee, ujo na steroidoch nema spermie 🙂)))
Ty vole, to co za robocopa si si našla? Možno ma napumpovane svaly, ale v mozgovni toho moc nie je.
Ja by som si dala.
V posledny den menstruacie? Neber to je to svinstvo, pokial mas cyklus ako tak pravidelny neber ju
v zavislosti od cyklu, dlzky ms a niekedy od nahodnej skorej ovulky, uz v obdobi posledneho dna ms sa moze zacat pripravovat ovulacia a moze nastat kludne do 3 dni a tolke spermie vydrzia.
co sa tyka partnera, vie isto, ci nema aspon 1 speemiu ok? na oplodnenie stavi jedna. nulove spermie, to sa hovori medzi ludmi aj v pripade, ze ich je velmi malo. zatial co niektorym parom sa nedari v takom pripade, vam sa zadarit moze.
100% - tna neplodnost, resp 0% plodnost sa vyskytuje fakt len vynimocne. aj u neplodnych parov casto plodnost nie je na uplnej nuke a nahoda je blbec.
ja by som tbl vzala a nabuduce by som riesila inu antikoncepciu
@stary_ujco toto ma pobavilo 😂 "ujo na steroidoch "😂 minimálne mal namiesto ejakulátu tie steroidy 😂😂
Ak nechceš o 9m následky tak ju vezmi. A nabuduce sa radsej chráňte.
Spermie určite má 🤣 v čase kúry sú spomalené 🙂 je to ako mužská antikoncepcia 🤣 ale samozrejme aj tá môže rovnako ako ženská zlihať, takže je tam nejaké to 1%, že otehotnieš 🙂
Ale teda ak sa rozhodneš nezobrať tabletku PO (je to riadne svinstvo čo som počula) tak ťa skúsim ukľudniť mojou skúsenosťou - v čase kúry stále ideme s manželom naplno a neotehotnela som😁
Ďakujem Ženy za vaše názory a rady, tabletku som si dala. Mňa len potom napadlo, že nič zo mňa ani nevytieklo, či sa vobec urobil. 😁 Alebo či existuje nieco take ako vyvrcholenie bez ejakulatu... Mozno preto ma tak ubezpecoval, že je to v pohode, lebo sa ani nevie spravit. Fakt neviem a asi to mi to nepovie ze jo. 😃
Baby, co sa chytate rozhorcene za hlavu ako som si predstavila sexovat bez kondomu a potom riesit tabletku..Prosim vas... Urcite sa kazdej a jednej z vas nieco podobne stalo (predpokladam kedze reagujete na moj prispevok) a ked nie, tak minimalne, ze ste kondom v urcitych situaciach tiez nepouzili a to z roznych dovodov.
Ale aj tak diky za rady a nazory kazdej z vas. Cyklus som mala ako hodinky, tak dufam ze to neurobi velku sarapatu.
😘
@ptmt1011 Mimochodom, antikoncepciu som nikdy nebrala, a v podstate vacsinu zivota sexujem nechranene a predstav si, tehotna som nikdy nebola. mala som stalych partnerov s ktorymi som nepovazovala za pptrebne zakazdym kondomovat, ked si vie dat rozumny muz pozor. Mam po 30tke, takze viem zhodnotit, ze v mojom pripade tento system funguje. 😉 Ale chapem, kazda sme ina, ako to mam ja, nemusis mat ty, a ty musis kondomovat stale, lebo by si asi otehotnela aj z kvapocky pocas sexu. ✌️
no niekedy nemusi byt ajakulatu vlea a to sa tam akoby strati v tom vlhkom prostredi, co tam je. tazko povedat, ci tam teda neico bolo, alebo nebolo.
@ptmt1011 Nechapem tvojmu utoceniu a blbej nalade, ale ok. Tabletku po som si dala teraz asi 3.krat za zivot. Aj to ako vidis tak som velmi zvazovala... Deti mat budem az s muzom s ktorym to tak budem citit. Rovnako ako ty s muzom. A predpokladam, ze nekondomujete a dokaze si muz davat pozor a korigovat si to ;) Taktiez si isto aj ty za zivot aspon raz tabletku po uzila.... ;) Tak sa zbytocne nehecuj, ja tu nevyplakavam ze som tehotna, tak neprehanaj. ;) pekny vecer
@ptmt1011 Dakujem za vysvetlenie, ja som silna migrenicka a antiku kvoli tomu uzivat nemozem. Resp mozem, ale bola by som viac v migrene ako nie. uz som to skusala v 18tich, a antiku nikdy viac. Nestoji mi za to ju uzivat, ked vdaka migrene potom ani nesexujem 🙂
Preto pre mna je asi jedina ochrana kondom, ale ten mi pride zbytocny ked mam staleho partnera ktory si vie davat pozor.
Sice som uz vo veku kedy by sa patrilo byt tehotna, ale s nespravnym chlapom to neriskujem.
Tak dik za pokec. 🙂

Keď stopro nechceš, aby ti tá jeho "nulová plodnost" o 9 mesiacov zaklopala na "dvere", nespoliehala by som sa. Všelijaké takéto náhody už behajú po svete :D Asi radšej rozhodený rytmus po tabletke po ako rozhodovanie, či výčitky svedomia o niekoľko týždňov neskôr kvôli potratu.