Účinnosť tabletky po v kombinácii s antibiotikami
Ahojte mám obavy že by som mohla byt tehotná. Mala som styk ale taký že veľmi krátky cca 5 min a v ten deň som mala najvyššiu ovuláciu nespravil sa do mňa ani nič len mám obavy z kvapky lásky plus aby som sa poistila som si zobrala tabletku po cca pól hodinu na to (značka apreg) ale beriem antibiotiká síce aj keď som bola zistená že to žiadnym spôsobom nezasahuje do toho tak mám obavu. Viete mi dako poradiť prosím
Čo je najvyššia ovulácia?
@veroni009 a s čím chceš poradit? Veď sa do teba podľa tvojich slov nič nedostalo a dala si to tabletku po. 😂
@januska12323
@anonym_c4c06a áno ale celkovo mám obavy pretože už raz som bola na potrate a celkové tie obavy sú také ženské ze čo keď.
Čo je najvyššia ovulácia?
@januska12323 deň kedy sa ma uvoľniť vajíčko
Veď tu sa nedá v ničom radiť. Na 99,99 percent tehotná nebudeš.
@januska12323 deň kedy sa ma uvoľniť vajíčko
@veroni009 to je ovulácia, nič také ako najvyššia neexistuje.
Napr. kondomy sú fajn vec. Vyskúšaj. Tehotná na 99% nebudeš…
no čo ti poviem....môžeš byť tehotná a nemusíš🙂počkaj a urob si neskôr test
Vy kondómy nepoznáte?
@veroni009 po potrate..kvoli kvapkam lasky zobrat tabletku po- co je riadna chemicka naloz..komu niet rady,tomu niet pomoci
otazka aky je sikovny vo vytahovani
@veroni009 super, že v čase "najvyššej ovulácie" napoužívaš antikoncepciu 🙉
Akože pardon ale zas nevie sa aká je situácia takže nemuseli by sme ju súdiť za vec s ktorou sa nám zdoverila respektíve prišla pre radu alebo aspoň sa zdôveriť aby sa upokojila
@anonym_135b74 antikoncepciu som brala ale musela som ju vysadiť kvôli zdravotným problémom
@veroni009 prezervatív?
@anonym_63d000 tak bohužiaľ na potrate som bola kvôli znásilneniu nie z mojej vlastnej vôle
@veroni009 tak,je to strasne a to mozno vysvetluje preco sa opakovane dostavas do takychto hranicnych situacii.v dobrom odporucam terapiu traumy.

@veroni009 a s čím chceš poradit? Veď sa do teba podľa tvojich slov nič nedostalo a dala si to tabletku po. 😂