icon

Užila som 2 tabletky za deň. Kedy začne nový cyklus?

dorotka57
16. jan 2011

Ahojte,
HA začínam brať vždy v sobotu o 8 večer, po 3 hodinách som vracala, tak v nedeľu na obed som pre istotu užila ďalšiu tabletu, s tým, že v nedeľu večer o 8 som normálne pokračovala, teda užila som 2 tabletky za 1 deň. Chcem sa opýtať, či sa mi budúci cyklus začne vlastne už v piatok, keď chcem dodržať 7-dňovú prestávku. Robíte to tak aj vy ak sa vám niečo takéto stalo? trocha mám v tom zmätok

pink_lady
16. jan 2011

3 hodiny od uzitia by mala byt tabletka uz stravena (vezmi si priklad ked si das tabletku od bolesti hlavy, tak do hodiny zaberie- t.j. keby zvracas po 3 hodinach myslis ze by si ju este vyvracala ked ti uz zabrala? 😅 )...a o tom ako postupovat napr pri vynechani tabletky hovori kazdy prilozeny letaci... 😉

koniarova
19. mar 2011

Áno, letáčik o tom hovorí, ale potrebuješ na to aspoň 3 vysoké školy, aby si to rozlúštila.Ja si myslím, že správne píšeš, že cyklus sa začne o deň skôr. Vlastne začneš o deň skôr užívať HAK.Ale istá som si nie moc. Hádam baby poradia. 😉

pici
19. mar 2011

zjedla si dve tablety v jeden den, cize ich vlastne budes brat 20 nie 21 dni. logicky aj menzes pride o ten den skor.. nabuduce neber ked zvracias alebo mas hnacku dve tablety ale sa pre istotu v ten den chran kondomom a pokracuj na druhy den tak ako mas...