icon

Vellena ma zničila

1. dec 2025

Baby, brala som vellenu. Úplne mi dodrbala menzes. Mala som ho veľmi slabý a trval 3 dni. Potom už oen špinenie. Dotoho sa mi z nej vyhadzala tvár. Ako toto všetko dať do normálu? Prestala som ju brat ale musím dačo porobiť s tvárou aj s ms. Nejaké rady? Dobre mi robil jeden čas alchemilkový čaj na menštruáciu ale popravde nemám chuť piť ho už. Nechutí mi.. A s pleťou neviem čo :(

anonym_18fcc4
1. dec 2025

@anonym_autor ostropestrec a čistenie pleti

janka1011
1. dec 2025

@anonym_autor veľmi pochybujem, že za tvoje problémy môže Vellena...možno nepomôže, ale ani neuškodí

anonym_5070c1
1. dec 2025

Antikoncepcia je hnus.

autor
1. dec 2025
@janka1011

@anonym_autor veľmi pochybujem, že za tvoje problémy môže Vellena...možno nepomôže, ale ani neuškodí

@janka1011 áno môže lebo doteraz som bola ok aj s menštruáciou aj s pleťou. Záhadne od kedy beriem vellenu sa mi toto stalo

autor
1. dec 2025
@anonym_5070c1

Antikoncepcia je hnus.

@anonym_5070c1 kto píše o antikoncepcii?

autor
1. dec 2025
@anonym_18fcc4

@anonym_autor ostropestrec a čistenie pleti

@anonym_18fcc4 ostropec načo?

anonym_18fcc4
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na vyčistenie vnútorne

anonym_6afdbd
1. dec 2025

@anonym_autor skus brat pravidelne DRMEK jahnaci. Upravuje menzes. Plet chce cas. Ostropestrec je fajn.

viestta
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor s gynekologom si to uz konzultovala? Pretoze z vitaminov sa to asi nestalo

sara07
1. dec 2025

poriešila by som to s gynekologom

a0
1. dec 2025

Ja ti nechcem brať ilúziu ale vellena neobsahuje nič a už vôbec nie v takom množstve, aby to ovplyvnilo chod tela. Akože vápnik, horčík pár vitamínov a výťažok zo semien a koreňa ti určite neovplyvnia cyklus a celkovo hormóny. Takže toto je skôr na cestu ku gynekológovi a hormonálny profil z krvi.

anonym_712c57
1. dec 2025

@anonym_autor vellena ti mohla pomôcť prečistiť organizmus. Pri očiste sa obyčajne zhorší pleť a upravia sa hormóny.

anonym_9cb36e
1. dec 2025

@anonym_autor nesadla ti antikoncepcia , tvoj lekár ti mal zmeniť inú vhodnú pre teba

autor
1. dec 2025
@anonym_9cb36e

@anonym_autor nesadla ti antikoncepcia , tvoj lekár ti mal zmeniť inú vhodnú pre teba

@anonym_9cb36e ja neberiem antikoncepciu

autor
1. dec 2025

Dobre ďakujem za múdre rady, vellena vplýva na tieto veci. Takže ďakujem. Nemusíte prispievať ohľadom toho že to nieke z velleny keď JE

anonym_066104
1. dec 2025

Moja kamoska tiez brala vellenu a ked som sa jej pytala ci odporuca povedala ze po mesiaci sa z nej tak vyhadzala na tvari ako ani v puberte nebola tak ju prestala uzivat

anonym_0a538d
1. dec 2025

Mesiac som uzivala vellenu, plet sa mi len horsila a horsila a na konci mesiaca som mala tak bolestivu menzes, a spinenie este tyzden po, ze som sa na to vykaslala. Niekomu to proste nesadne, a mne urobila len zle.

autor
1. dec 2025
@anonym_0a538d

Mesiac som uzivala vellenu, plet sa mi len horsila a horsila a na konci mesiaca som mala tak bolestivu menzes, a spinenie este tyzden po, ze som sa na to vykaslala. Niekomu to proste nesadne, a mne urobila len zle.

@anonym_066104
@anonym_0a538d a čo vám /kamarátke pomohlo? Upokojila sa pleť po vysadení? A som rada že ste prispeli lebo ma tu valcovali komentármi že to nemám z toho keď viem že mám

anonym_510eaa
1. dec 2025
@anonym_5070c1

Antikoncepcia je hnus.

@anonym_5070c1 Antikoncepcia je podľa mňa v pohode, nemám z nej nijaké vedľajšie účinky.