icon

Vysadenie antikoncepcie: Prečo začínam priberať?

18. máj 2024

Baby otazka ....som mama dvoch deti pi druhom porode som brala antiku drovelis no zacala som sa citit po 2 rokoch z nej zle psychicky a tak som ju vysadila problem je ze po vysadeni priberam preco ?? Cvicim 6x do tyzdna zdravo sa stravujem nejem sladkosti a ni nic.....rozmyslam ze znovu nasadim ale inu lebo toto ma uz normalne nebavi

makodob
13. jún 2024

Choď na gyndu a daj si spraviť hormonálny profil. Mimochodom antikoncepcia, ak dojde k oplodneniu vie sposobiť potrat. Psychické problémy neprídu len tak a jesť umelé hormóny je zabijak. Zváž to.

johnina
22. jan 2025

Mam rovnaku skusenost. Tiez som po poslednom babe uzivala Drovelis, ale psychicky som sla velmi dole. Vsimla som si to hned, ale chcela som tomu dat cas. Vydrzala som 1,5 roka a stacilo. Nikdy viac. Hrozne stavy, akoby ma nieco ovladalo proti mojej voli. Hned po vysadeni som pocitila ulavu na dusi, sama som neverila.
Co sa tyka priberania, pri antike nic, ziadne vedlajsie ucinky. Ale po vysadeni idu kg hore, nechapem ako, lebo zivotny styl som nezmenila. Prestala som uzivat pred 3 mesiacmi a mam 3kg navrch. Tiez som nestastna, lebo sportujem, stravu si kontrolujem,psychika je ovela kludnejsia. Stve ma to a stale verim, ze sa to zrovna.
Este co som si vsimla, ze mi casom pri Drovelise zacali riednut vlasy, nepadali hufom, ale nedorastali. A stale s tym bojujem.
Ja som si dala urobit aj hormonalny profil, aj stitnej zlazy a vsetko ok....

autor
23. jan 2025

@johnina no presne tu istu skusenost s mam s drovelisom teraz mi predpisala Zlyndu lebo mam hrozne ovulacne bolesti uvidim ako ta zaberie

johnina
23. jan 2025

Ovulaciu citim aj ja, ale nevadi mi to. Hormony uz nechcem. Tento rok mam 40 a telo uz vraj inak reaguje ako v 30tke. Osobne som nikdy nepostrehla take negativne ucinky antiky ako teraz.