icon

Začátek užívání antikoncepce

mimimiruska
7. okt 2020

Dobry idem poprve v zivote brat antikoncepciu... dnes mi ji predepsal doktor a ked som spravne pochopila mam ji zacit brat hned ako zacnu prvy den krvacet...matersku dostanu az kolem 15cca a ja uz citim na sobe ze to dostanu do dvou dnu neli dnes v noci :D ako pak zacit s tou antikoncepci ? Musim cekat do dalsiho mesice na novou MS? Nebo ked to dostanu prijde materska vyzvednu si leky muzu zacat brat ked uz to mam par dni co to nejde ? Dalujem... a jinak jedna se o antikoncepcii KARHLA skusenost?

veronikaszabova
7. okt 2020

@mimimiruska vsetko mas v pribalovom letaciku

veronikaszabova
7. okt 2020
mimimiruska
autor
7. okt 2020

@veronikaszabova nemam letacik prave psala som ze som dostala recept dneska u gyndy a lieky si vyzvednem neskoro ... ale dakujem vam velmi 🙂

veronikaszabova
7. okt 2020

@mimimiruska letaciky ku kazdemu lieku su aj na internete - 5s na ujovi googlovi

Ja som pochopila, ze ich nemas doma, neboj 🙂

alexandra2468
7. okt 2020

@mimimiruska
Ahoj. Musis ich zacat brat prvy den menstruacie.
Ale ak to teda pride takto ako ocakavas (do 2dni) a lieky si nestihnes dovtedy kupit, tak ich mozes zacat brat az v dalsom cykle. Takze budes musiet pockat na dalsi menzes.

veronikaszabova
7. okt 2020

@alexandra2468 nemusi. Moze zacat brat aj na 5ty den.

alexandra2468
7. okt 2020

@veronikaszabova
@mimimiruska
Tak beriem spat.

mimimiruska
autor
8. okt 2020

@veronikaszabova dakujem no vidis asi pre mna bolo rychlejsi zeptat se tady :D nez googlit .... ale dakujem 🙂

mimimiruska
autor
8. okt 2020

No som zvedava lebo ibcas mi menzes trva len 3/4 dny a nekedy aj dlhsie nez 7 dni tak uvidime ale moc dekuji devcata 🙂