Zistí gynekológ, že beriem antikoncepciu?
Ahojte dievcata, no priznam sa, ze u gynekologa som nebola 5 rokov, v Pondelok sa chcem zahlasit k jednemu. Okrem toho, ze ma urcite zvozi, ze som nechodila. Tak sa chcem spytat, predosly mi predpisal antikoncepciu recept som si predlzila dvakrat, ale ako mi padla platnost uz som nesla. Mam vsak znamu v lekarni a ta mi da aj bez receptu a uzivam ju uz vyse 6 rokov. Preto neviem, ci to mam povedat dojtorovi, lebo ma odstreli. A ci to vie zistit z kevi alebo z mocu, ze uzivam. Dakujem.
@lucka_ke dakujem, ja som to odkladala stale kvoli tomu, zeco mi povie nato, bala som sa a takto dlho som to odkladala az preslo par rokov. Ide mi len o tie tabletky, co nato povie, viem, ze niesom jedina, co nechodi urcite.
dôležité je tvoje zdravie, čo ti niekto povie je druhoradé, určite choď
@janett_fashion určite mu to povedz. Do väzenia za to predsa nepôjdeš a kričať na teba nebude. Inak antikoncepcia nie sú cukríky, preto by sa mala užívať pod dohľadom lekára, ale je to tvoje zdravie.
prežiješ neboj 🙂 držím palce
@janett_fashion ja by som sa viacej obávala, čo sa mi môže stať, keby užívam antikoncepciu bez lekárskeho dohľadu. Kamarátka skončila v nemocnici z antikoncepcie, krvné zrazeniny. 🤷♀️
Nepovie ti nič extra iné, ako sme ti tu už napísali.
@janett_fashion no veď keď to bude nový gynekológ tak nornalne povedz, že beries antikoncepciu.Veď on nebude vedieť, že ti už 2x prepadol recept..
@barus26 no neviem, pretoze pred vyse 5 rokmi som bola naposledy u jedneho, odvtedy som nebola, a asi vyzaduju aj predosle karty od gynekologa
@janett_fashion Nič ti nepovie, povedz mu, že berieš, nech to zhodnotí, či je ešte vyhovujúca, a potom ti dá recept a všetko bude ok.
@janett_fashion ja ti poviem čo ti povie ....ja by som sa na teba prísne pozrela a spytala sa ta,či si myslís, že užívať hormonálnu antikoncepciu bez pravidelnej kontroly už asi 5 rokov je v poriadku....a pohrozila by som ti prstom....(dr)
Hlavu by som ti ale neodhryzla....😉
@janett_fashion neist 5 rokov ku gynekologovi je skvely napad, od kamartky lekarnicky si vrat HAK je este lepsi napad. Nejaky dovod na preventivne kontroly a HAK na recept asi bude.
Ak si dospela a uvedomela pojdes lekarovi, povies mu, aku antikoncepciu uzivas a stravis, co ti povie, kedze chyba je na tvojej strane a budes chodit pravidelne ak ti zalezi na tvojom zdravi.
P.s.: to si pred tymi 6 rokmi nemala cas zabehnut do lekarne za cely tyzden? Recept ma platnost tusim tyzden.

neodstrelí ťa, ale určite by som dr. neklamala, treba chodiť každý rok na preventívku, nie je to sranda tak dlho neísť... oni poriadne vyšetria čo treba a zoberú aj krv