icon

Zlyhanie hormonálnej antikoncepcie

14. feb 2022

Dobré ráno.
Pred tyždnom som sa dozvedela, že čakám dieťa. Tvralo mi kým som to spracovala, preto píšem až teraz. S priateľom sme fungovali spolu zo všetkých strán. Nedávno som sa však dozvedela, že ma podviedol a o niečo neskôr, že mi zlyhala antikoncepcia. Ostať sním kvoli 👶🏻?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
luci_ba
14. feb 2022

Len pre dieťa by som s ním neostala. Pretože ak ta podviedol raz, ty mu odpustis, spravi to znova. Určite si môžeš nájsť nového priateľa, ten môže byť otcom pre tvoje malé oveľa lepším

zuzana9393
14. feb 2022

Ked som sa rozvadzala, zacali sme chodit do manzelskej poradne. Tam som psychologicke povedala, ze ak by sme dokazali spolu normalne fungovat, tak jedine kvoli malemu, mne sa ex zhnusil po tom co povyvadzal. A ona povedala, ze zostavat vo vztahu len kvoli dietatu nie je dobry napad. Dieta bude stastnejsie ked bude vidiet matku stastnu s niekym inym a otca tiez. Mala pravdu. Mam uzasneho priatela, ktory sice este nie je biologickym otcom, ale tym skutocnym je urcite 💖 no a cakame druheho synceka. Takze nevesaj hlavu, ono sa to este cele moze uplne inak vyvinut 🙂 drzim palce