Zmena HAK
zdravim, po roku mam zaujem o zmenu hak, chcela som sa len spytat, kedze je to moja prva hak treba lekara navstivit, alebo staci zavolat. na prehliadke som bola nedavno, vtedy som este nebola moc rozhodnuta pre zmeni, preto som to neriesila tam, vysledky krvi vsetko OK, tak preto by som rada vedela, ci sa to da aj telefonicky. dakujem vam slecny🙂
@baska_nice vies co na prehliadke som bola teraz nedavno a vsetko bolo v poriadku taktiez aj vysetrenia krvi
Prečo chceš meniť hak?
To ci ti lekár predpise novy recept cez telefon alebo nie ti ťažko povieme keď nevieme ako funguje. Mne by moja napr. nepredpisala ani ďalší recept po roku cez telefón.
Žiadne vyšetrenia na to, či ti nová HAK sadne neexistujú, pokus/omyl
Určite k lekárovi, či to chceš meniť po telefóne? A prečo vlastne?
Staci cez telefon, naco sa trepat, vsak mu povies, preco ti ta HAK nevyhovuje a predpise ti vhodnejsiu 🙂
Tiež si myslím, že ak ta nedávno videl, stačí telefonicky. Nič viac a nič menej nezistí na ďalšej prehliadke ako to, čo už videl.
@cyberk
@1fifinka1
-dakujem krasne.
@janai1
@ibrunova
- celkovo u mojho lekara recepty a podobne veci sa riesia len na zaklade online objednania receptov, preto som chcela vediet, ci je to mozne poriesit telefonicky. a hak chcem menit kvoli tomu, ze na mna nevplyva najlepsie. zo zaciatku som mavala migreny len raz za cas no teraz je to pravidelne, som velmi naladova a robi sa mi akne viac ako kedykolvek. pred hak som toto nikdy nemala. zo zaciatku sa to zvladnut dalo, no teraz je to cim dalej tym horsie, preto nad tym uvazujem.
@margaretka012 veď ale čo si ty chceš objednať? Normálne k lekárovi osobne a tam mu to vysvetlíš.
@ibrunova nechcem si objednat nic. to bola odpoved mierena konkretne na to, ze janai napisala, ze jej by neobjednali ani recept po telefone. ide o to, ze moj lekar od korony funguje cisto na online objednavky, kde sa musime objednat na vysetrenie, aby som mohla kliniku navstivit… preto som tu dala otazku, ci je mozne to riesit telefonicky, kedze tohtorocnu prehliadku mam za sebou a nebudem sa objednavat na prehliadku a tym zbytocne marnit termin niekomu, kto tu prehliadku bude mozno v ten den a cas potrebovat… dufam, ze sa chapeme.

jednoznacne by som sla k nemu osobne, nech ta aj prehliadne, aby si bol teda isty, ze je vhodne zmenit ti danu antikoncepciu na inu. ale s istotou to povedat neviem. tak mi bolo aspon povedane, ze pri kazdej zmene je potrebne si byt isty, ze telo s tym bude ok.