icon

Zväčšili sa vám po užívaní antikoncepcie prsia?

nicolasko55
8. aug 2013

Zdravim zienky 🙂 prosim vas mohli by ste mi odovedat? dakujem vam vopred 🙂

linda20111
8. aug 2013

ano, zvacsili, brala som Diane 35, ale to je uz na sk zakazane predpisovat ako antikoncepciu. tiez teraz rozmyslam akou inou ju nahradim 🙂

gretka2
8. aug 2013

Ak sa neiektorej zvacsili, to neznamena, ze sa z tej istej zvacsia aj tebe. Nemusia sa zvacsit od ziadnej. Ale mozu 😉 Kazdeho telo reaguje na hormony inak.

zuzinka1989
8. aug 2013

no mne sa nezvacsili....ani som nepribrala, ani ziadna zmena sa nestala 😀 akurat po vysadeni som mala plet horsiu ako ktorykolvek pubertiak 😀 ale je pravda, ze kazde telo reaguje inak...niekomu od toho isteho druhu narastu prsia, niekto priberie, niekomu to nespravi uplne nic 🙂

tilly
8. aug 2013

nie

m_ij_ka
8. aug 2013

mne tiež nie

rainbow1
8. aug 2013

nie 😠 , a to som brala rôzde druhy : Diane 35, Cilest, Mercilon, Lyndinete

pastelka74
8. aug 2013

nie,vôbec.... 😀 😀 to iba Judínyovej narástli prsia po antikoncepcii 😀 😀 😀 😀 😀

janka2501
8. aug 2013

Ano mne sa zvacsili. Brala som cilest 7rokov....

anjelik2509
8. aug 2013

nie, nezväčšili...ale možno sa môžu, ak žena priberie, inak asi nie...

vefi89
8. aug 2013

áno, spolu so zrazeninami krvi 😉

minnie55
8. aug 2013

nie 🙂, našťastie 😀

usacek79
8. aug 2013

ano, zvacsili priserne - za tri mesiace z cisla 3 na 5 a kompletne mi na nich od tej radosti popraskala koza (strie) 😠 ale teda kompletne som pribrala... potom som atk zmenila a vsetko som schudla, no tie prsia ostali a veru nie v ktovieakej kvalite s tou popraskanou kozou...
bol to Tri Regol

kitty88
8. aug 2013

nielen prsia, ja som sa "zvacsila" cena, pocas uzivania (3 roky) som pribrala 10 kg, po vysadeni som si myslela, ze zhodim, ale figu, este viac sa na mna nalepilo ☹

rata
8. aug 2013

mne sa prsia zväčšili, síce nie veľmi, ale aj tá malá zmena potešila 🙂 brala som Lindynette 30 a potom Mercilon, avšak po vysadení sa všetko vrátilo do pôvodného stavu, nakoľko moje telo len zadržiavalo vodu

simca06022011
8. aug 2013

Vobec nie, dokonca som schudla... po vysadeni a kopci problemov som pribrala ako prasa (s prepacenim).. skoda riskovat akekolvek starosti kvoli takymto malichernostiam

kafoditka
8. aug 2013

ano zvacsili, + zlepsila sa mi viditelne plet

sympa1
8. aug 2013

nie len ma zacali strasne boliet..non stop... 😖

bambola
8. aug 2013

anoooooooooooooo (vitazny pokrik) 😀 (Softinelle) 😎 😎

lolatri
11. okt 2014

Beriem tri regol zhruba mesiac ale už za ten čas mi viditeľne narástli mi prsia, mám hrozné bolesti a vznikli mi na nich strie ☹

chii123
15. okt 2014

baby.....ktoré beriete..jeanine????napíšte prosím??

jaya47
15. okt 2014

Mne narastli za dva mesiace z C na E, ked som mala asi 19. Kvoli tomu som HA prestala brat. Znacku si nepamatam, ale vraj patrila k tym najslabsim, co vtedy existovali. Kedze mam kvoli velkym prsiam problemy s chrbticou, tak mi povedali, ze HA nemam brat a najst si inu cestu.
Baby, ale fakt je to tak, ze na kazdu zenu to ma iny ucinok, tak neviem, ci takato otazka niekomu pomoze. A vedzte, ze velke prsia nicia chrbticu, strasne ovisaju a podprsenky nezozeniete alebo sa nedoplatite.

sunshineka
15. okt 2014

ano zvacsili a okrem prs aj rit,brucho a stehna 😀

janka2705
Odpoveď bola odstránená
lenunik29
19. máj 2021

@kafoditka po akej antike sa ti zvecili