Zväčšili sa vám po užívaní antikoncepcie prsia?
Zdravim zienky 🙂 prosim vas mohli by ste mi odovedat? dakujem vam vopred 🙂
Ak sa neiektorej zvacsili, to neznamena, ze sa z tej istej zvacsia aj tebe. Nemusia sa zvacsit od ziadnej. Ale mozu 😉 Kazdeho telo reaguje na hormony inak.
no mne sa nezvacsili....ani som nepribrala, ani ziadna zmena sa nestala 😀 akurat po vysadeni som mala plet horsiu ako ktorykolvek pubertiak 😀 ale je pravda, ze kazde telo reaguje inak...niekomu od toho isteho druhu narastu prsia, niekto priberie, niekomu to nespravi uplne nic 🙂
nie
mne tiež nie
nie 😠 , a to som brala rôzde druhy : Diane 35, Cilest, Mercilon, Lyndinete
nie,vôbec.... 😀 😀 to iba Judínyovej narástli prsia po antikoncepcii 😀 😀 😀 😀 😀
Ano mne sa zvacsili. Brala som cilest 7rokov....
nie, nezväčšili...ale možno sa môžu, ak žena priberie, inak asi nie...
áno, spolu so zrazeninami krvi 😉
nie 🙂, našťastie 😀
ano, zvacsili priserne - za tri mesiace z cisla 3 na 5 a kompletne mi na nich od tej radosti popraskala koza (strie) 😠 ale teda kompletne som pribrala... potom som atk zmenila a vsetko som schudla, no tie prsia ostali a veru nie v ktovieakej kvalite s tou popraskanou kozou...
bol to Tri Regol
nielen prsia, ja som sa "zvacsila" cena, pocas uzivania (3 roky) som pribrala 10 kg, po vysadeni som si myslela, ze zhodim, ale figu, este viac sa na mna nalepilo ☹
mne sa prsia zväčšili, síce nie veľmi, ale aj tá malá zmena potešila 🙂 brala som Lindynette 30 a potom Mercilon, avšak po vysadení sa všetko vrátilo do pôvodného stavu, nakoľko moje telo len zadržiavalo vodu
Vobec nie, dokonca som schudla... po vysadeni a kopci problemov som pribrala ako prasa (s prepacenim).. skoda riskovat akekolvek starosti kvoli takymto malichernostiam
ano zvacsili, + zlepsila sa mi viditelne plet
nie len ma zacali strasne boliet..non stop... 😖
anoooooooooooooo (vitazny pokrik) 😀 (Softinelle) 😎 😎
Beriem tri regol zhruba mesiac ale už za ten čas mi viditeľne narástli mi prsia, mám hrozné bolesti a vznikli mi na nich strie ☹
baby.....ktoré beriete..jeanine????napíšte prosím??
Mne narastli za dva mesiace z C na E, ked som mala asi 19. Kvoli tomu som HA prestala brat. Znacku si nepamatam, ale vraj patrila k tym najslabsim, co vtedy existovali. Kedze mam kvoli velkym prsiam problemy s chrbticou, tak mi povedali, ze HA nemam brat a najst si inu cestu.
Baby, ale fakt je to tak, ze na kazdu zenu to ma iny ucinok, tak neviem, ci takato otazka niekomu pomoze. A vedzte, ze velke prsia nicia chrbticu, strasne ovisaju a podprsenky nezozeniete alebo sa nedoplatite.
ano zvacsili a okrem prs aj rit,brucho a stehna 😀

ano, zvacsili, brala som Diane 35, ale to je uz na sk zakazane predpisovat ako antikoncepciu. tiez teraz rozmyslam akou inou ju nahradim 🙂