icon

Ako dostať knihy z aplikácie Palmknihy do Kindle?

16. feb 2026

Ahojte, mam knihy v appke Palmknihy a chcela by som ich čítať cez čítačku Kindle. V knižnici mi povedali ze sa to nedá...
Viem to nejako obísť a tie knihy tam dostať?
Je to blbosť kaziť si oči čítaním v mobile...

anonym_6afd3d
16. feb 2026

@anonym_autor ja mam v mobile ReadEra a je to super... pozri to... a funguje to na "kazdom" zariadeni...

pinkgirl
16. feb 2026

Ahoj, nedostaneš ich tam.
Potrebuješ čítačku ktorá podporuje sťahovanie aplikácií - to je u nás na trhu OnyxBoox. Kindle ani pocketbook neumožňujú inštalovať appky.

autor
16. feb 2026
@anonym_6afd3d

@anonym_autor ja mam v mobile ReadEra a je to super... pozri to... a funguje to na "kazdom" zariadeni...

@anonym_6afd3d túto appku mam, je OK, len unavuje oči a ked mam čítačku chcela by som ju vyuzit

liz_lemon
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_6afd3d túto appku mam, je OK, len unavuje oči a ked mam čítačku chcela by som ju vyuzit

@anonym_autor presne ako pise @pinkgirl na Kindle to nefunguje, ja som si kvoli tomu kupila dalsiu citacku, tu spominanu Onyx, aby som to mohla vyuzivat

pinkgirl
16. feb 2026

Ja som si čítačku už pri kúpe zvolila tak, aby som si mohla požičiavať e-knihy.

anonym_6afd3d
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj pri ciernom pozadi a nastaveni kontrastu? Ale ano, ak ti to nevyhovuje, tak nie je o com...

cingi
2. mar 2026

pripnem sa sem s otazkou - ma niekto skusenost s citanim knih cel Palmknihy cez citacku Kobo?

liz_lemon
2. mar 2026
@cingi

pripnem sa sem s otazkou - ma niekto skusenost s citanim knih cel Palmknihy cez citacku Kobo?

@cingi nema Android, takze sa to neda pouzivat