Ako počúvať hudbu v mobile offline?
Ahojte, poradte nieco napocuvanie hudby v mobile ( mozno aj offline alebo nieco co berie malinko dat).
Dakujem
@anonym_autor Šak normalne si do mobilu nasťahuj mp3ky jak za starych dobrych čias. Ja to tak mám. A vypekám si.
@anonym_autor Offline jedine tak, že si tie pesničky do mobilu stiahneš.
Platene Spotify - moznost aj offline pocuvanie,radio FM,DAB,hudba ulozena v mobile.
@anonym_autor Šak normalne si do mobilu nasťahuj mp3ky jak za starych dobrych čias. Ja to tak mám. A vypekám si.
@thirstymonk a kde sa to da stahovat?
Jaaaj autorka asi nemá plný počítač MP3-k ako ja. Mám okolo 8 giga hudby a to si nakopírujem na mobil a vybavené. Nikdy som nepotreboval také hlúposti ako spotify, youtube a pod. Ešte aby som drahocenné dáta míňal na toto? Hneď by som mal po kredite.
@thirstymonk a kde sa to da stahovat?
@anonym_autor ideš napr. na youtube cez počítač. Alebo aj smartfón ak máš androidný. Vyberieš si hudbu, skopíruješ link, potom si cez google nájdeš stránky youtube MP3 convert, tam prilepíš link. Zmagneš tlačidlo convert a prerobí sa ti to na MP3 a stiahneš.
Alebo si prerobíš z CD na MP3 sú na to rôzne programy. Navod ti povie AI z kriku na krok.
@anonym_autor ideš napr. na youtube cez počítač. Alebo aj smartfón ak máš androidný. Vyberieš si hudbu, skopíruješ link, potom si cez google nájdeš stránky youtube MP3 convert, tam prilepíš link. Zmagneš tlačidlo convert a prerobí sa ti to na MP3 a stiahneš.
Alebo si prerobíš z CD na MP3 sú na to rôzne programy. Navod ti povie AI z kriku na krok.
Dakujem
@unbeholfen
Dakujem
@unbeholfen
@anonym_autor ja som akurát dnes sťahoval kamarátovi na usb klúč či pichne do autorádia a prehráva sa mu. On to nevie tak mi radšej zaplatí ako fušku a ja si privyrobím pár drobných. Nadiktoval mi aké pesničky chce, nejaké si aj nechám. Takže práve ma to čaká idem dať na telefón nejaké.

Spotify