Kde nájsť bezplatné aplikácie na učenie angličtiny a taliančiny?
Viete mi poradit appku(neplatenu) kde sa da ucit anglicky a taliansky jazyk pre zaciatocnikov?
duolingo je také hračkárske 😏 tam nemáš vysvetlenú gramatiku ani pravopis, pravidlá výslovnosti, nič…
ako, skúsiť to môžeš, ale veľa od toho nečakaj …
Duolingo je fajn, pouzivam na taliancinu ale mam platenu verziu. A mam to taliansko anglicky.
Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď
Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď
@anonym_bc6751 len pozor, chat gpt vie pri jazykoch robiť aj chyby, hlavne pri učení. Skúsila som si v tom robiť prípravy na hodinu a vypľulo mi to úplne nesprávne tvary slovies
Na začiatok je Duolingo fajn, aby si sa do toho trošku dostala. Potom si nájsť niečo ďalšie (ja mám knihy, pozerám s deťmi rozprávky, chodím na kurz).
Alebo je aj fajn nájsť si nejakú kamošku a s ňou sem tam kecať/písať v inom jazyku. Alebo si nájsť aj učiteľku, napr mamička na materskej, čo nechce vyjsť z cviku (ja plánujem tak neskôr angličtinu). Ale to skôr už keď vieš aspoň nejaký základ.

Duolingo