icon

Kde nájsť bezplatné aplikácie na učenie angličtiny a taliančiny?

nelka09
27. mar 2026

Viete mi poradit appku(neplatenu) kde sa da ucit anglicky a taliansky jazyk pre zaciatocnikov?

dskjhfdlkdjhl
27. mar 2026

Duolingo

biba_18
28. mar 2026

duolingo je také hračkárske 😏 tam nemáš vysvetlenú gramatiku ani pravopis, pravidlá výslovnosti, nič…
ako, skúsiť to môžeš, ale veľa od toho nečakaj …

matana2
28. mar 2026

Duolingo je fajn, pouzivam na taliancinu ale mam platenu verziu. A mam to taliansko anglicky.

anonym_bc6751
28. mar 2026

Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď

zmrzlinka8
28. mar 2026
@anonym_bc6751

Veď skús chat GPT. Tam ti všetko vysvetlí polopate. Ja si tak pozerám angličtinu a pytam sa na vysvetlenia, napíšem mu aby ma naučil nejaké nové frazove slovesá atď

@anonym_bc6751 len pozor, chat gpt vie pri jazykoch robiť aj chyby, hlavne pri učení. Skúsila som si v tom robiť prípravy na hodinu a vypľulo mi to úplne nesprávne tvary slovies

vkatush
28. mar 2026

Na začiatok je Duolingo fajn, aby si sa do toho trošku dostala. Potom si nájsť niečo ďalšie (ja mám knihy, pozerám s deťmi rozprávky, chodím na kurz).

Alebo je aj fajn nájsť si nejakú kamošku a s ňou sem tam kecať/písať v inom jazyku. Alebo si nájsť aj učiteľku, napr mamička na materskej, čo nechce vyjsť z cviku (ja plánujem tak neskôr angličtinu). Ale to skôr už keď vieš aspoň nejaký základ.