Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny pre večných začiatočníkov
Ahojte ,
Chcela by som začať s nejakou aplikáciou na učenie AJ, keďže nemám možnosť momentálne navštevovať prezenčne nejaké kurzy. Som na materskej s dvomi deťmi, takže čas extra navyše nemám, preto hľadám niečo efektívne s čím máte reálne skúsenosti. Čo sa týka úrovne- tak spadám do kategórie “večný začiatočník” Viete prosím poradiť? Kľudne aj platená aplikácia, len nech to má zmysel.
Ďakujem
Budem úprimná, najviac mi pomohol chatgpt. Keď sme si spolu písali, lebo mi zakaždým vysvetlil gramatiku a to, prečo to tak je a nebolo to random vyklikávanie slovíčok. Rovnako tak appka tandem - vieš si tam písať priamo s reálnymi ľuďmi (má aj free verziu).
Mne sa celkom pozdáva aplikácia Busuu
Pozeraj serialy po anglicky bez tituliek alebo s anglickyni. Alebo podcasty. Na slovicka Duocards, ale uc sa frazy (2 az 5 slov spolu), nje osamotene slovicko. A konverzacia s chat gpt o tom, co si pozerala/pocuvala, comu nerozumies.
Rozdel si jednotlive aktivoty v priebehu dna, zapisuj si cas do tabulky a nevynechaj dva dni po sebe. Daj tomu 2-3mesiace a potom napis.

Duolingo