icon

Najlepšie aplikácie na učenie angličtiny pre večných začiatočníkov

28. feb 2026

Ahojte ,

Chcela by som začať s nejakou aplikáciou na učenie AJ, keďže nemám možnosť momentálne navštevovať prezenčne nejaké kurzy. Som na materskej s dvomi deťmi, takže čas extra navyše nemám, preto hľadám niečo efektívne s čím máte reálne skúsenosti. Čo sa týka úrovne- tak spadám do kategórie “večný začiatočník” Viete prosím poradiť? Kľudne aj platená aplikácia, len nech to má zmysel.
Ďakujem

dadis
28. feb 2026

Duolingo

anonym_2110ce
28. feb 2026

Budem úprimná, najviac mi pomohol chatgpt. Keď sme si spolu písali, lebo mi zakaždým vysvetlil gramatiku a to, prečo to tak je a nebolo to random vyklikávanie slovíčok. Rovnako tak appka tandem - vieš si tam písať priamo s reálnymi ľuďmi (má aj free verziu).

anonym_c04b3b
28. feb 2026

Mne sa celkom pozdáva aplikácia Busuu

sasesoe
28. feb 2026

Pozeraj serialy po anglicky bez tituliek alebo s anglickyni. Alebo podcasty. Na slovicka Duocards, ale uc sa frazy (2 az 5 slov spolu), nje osamotene slovicko. A konverzacia s chat gpt o tom, co si pozerala/pocuvala, comu nerozumies.
Rozdel si jednotlive aktivoty v priebehu dna, zapisuj si cas do tabulky a nevynechaj dva dni po sebe. Daj tomu 2-3mesiace a potom napis.

kacenocka2
28. feb 2026

Duolingo