Používate Sygic v mobile na cestovanie?
Zdravím vodičov, používate niekto Sygic v mobile? Mám tú bezplatnú verziu, ale dosť mi tam vyskakujú reklamy na ten Premium balík s tými 3D mapami a informáciami o zápchach. Je to fakt o toľko lepšie ako Google Mapy alebo Waze? Chystáme sa autom do Chorvátska tak neviem či to kúpiť kvôli offline mapám aby som neminula dáta.
Mal som Sygic, zakúpenú doživotnú licenciu a potom to zmenili že za hlasové pokyny treba doplácať navyše.
Vyskúšaj si https://mapy.com/sk/mobilepromo a za 10€ ročne budeš mať možnosť aj offline viac krajín. Bezplatne je offline len jedna krajina.
Marcel to používa, ja né. Tak sú všelijaké také zadarmo že Here. Bárkolko štátov stáhneš dole zadarmenko.
@anonym_autor v EU na datach "zadarmo" google mapy, v "mimo eu" zahranici "Here"...
@anonym_autor ja iba Waze
Ak ti ide o neminanie dat ... google mapy sa daju aj dopredu stiahnut, a teda nasledne nemusis byt na nete
Open the Google Maps app while connected to the internet.
Tap your profile picture or initial in the top right.
Select Offline maps.
Tap Select your own map.
Adjust the map (zoom/pan) to cover the desired area and tap Download.
Ak ti ide o neminanie dat ... google mapy sa daju aj dopredu stiahnut, a teda nasledne nemusis byt na nete
Open the Google Maps app while connected to the internet.
Tap your profile picture or initial in the top right.
Select Offline maps.
Tap Select your own map.
Adjust the map (zoom/pan) to cover the desired area and tap Download.
@romino to je keď chceš stiahnuť malé územie, ale takto sťahovať naprieč krajinami je pracné
to už radšej plné offline mapy typu Organic Map alebo CoMaps
@romino to je keď chceš stiahnuť malé územie, ale takto sťahovať naprieč krajinami je pracné
to už radšej plné offline mapy typu Organic Map alebo CoMaps
@anonym_484ec6 .. alebo mapy.cz zvykli byt dobre. A lahko sa dali stiahnut viacere krajiny. Len tiez zaviedli platenu verziu.
Odvtedy zadarmo moze mat clovek stiahnutu len 1 krajinu ..
Ja Sygic mam .. za par eur ..tusim 15e... pred vela rokmi som kupil, pri dakom Black friday vypredaji.
Vacsinou pouzivam teda ten. Hoci sa stalo, ze jednosmerku ukazoval presne opacne ako bola v reale. Vtedy prepnutie na mapy.cz zachranilo situaciu.
Autorovi by som mozno teda odporucal, kupit si, ak mu vyskakuje ponuka za par eur. A ma hadam na vela rokov vystarane.
Proste clovek ide na dovolenku za stovky eur, popritom nejakych extra 15e sa hadam strati. A to bude investicia nie na tu 1 prilezitost predsa. A je po problemoch a kombinovani.
Muz ma na starom mobile. Ale uz povedal, ze radsej bude google mapy pouzivat. Volakedy to bolo dobre, ale prestava sa mu to pacit. Ja len google mapy pouzivam, ale zase vela necestujem.

Mám platený Sygic pre obe platformy aj android aj iPhone a používam google mapy 😂. Kedysi bol lepší to je pravda ale ja za seba môžem povedať že už nie, hlavne tam kde chodím ja mi ukazuje ešte neotvorene úseky ciest, naposledy ma zaviedol na štrkovú cestu ktorú označil za diaľnicu. Ale do chorvatska by mohol byt v pohode. Svoju androidovu verziu som prenechala otcovi, on s tým chodí do Srbska, Bosny a Slovinska celkom často a nesťažuje sa. Čo sa týka prehľadnosti je jednoznačne top, pekne zvýrazňuje križovatky, že ich pochopí aj imbecil, ukazuje hneď na úvodnej obrazovke najbližšie pumpy či odpočívadla … ma svoje výhody no nie pre mna. Nemas niekoho kto to ma zaplatené aby ti poskytol premium? Ja fungujem na dátach všade aj v zahraniči, ved sú v únii čiže čerpám normálne z balíka.