Akú autosedačku odporúčate?
Kupit radsej 0-18kg alebo 0-36kg? 🙂 pripadne, kedy ste vy kupovali? Este v tehotenstve do "zasoby" alebo az ked malo babo par mesiacov?
@cyberk dakujem za radu. 🙂 lenze vajicko mame uz. Cybex. Skor ma zaujima taka ta vacsia autosedacka. 😊
to sa vela toho moze zmenit do tej doby, pokym zacnete tu druhu sedacku potrebovat, ta sa vybera aj podla typu auta (ake mate sedacky) aktualnych mier dietata, ceny kolko chcete investovat, poziadaviek na sedacku (otocna, polohavetlna, s/bez isofixom) 🙂 ja by som to riesila az potom 🙂 .... a veru aj budem coskoro riesit kedze dcerka uz ma 14m tak cochvila cybex vymenime sa autosedacku 🙂 ja do tej predajne planujem ist aj osobne 🙂
Do pokracovaci sedacky se dite premistuje az kdyz 2 mesice stabilne sedi a pak se vybira podle auta a ditete, presne jak pise @cyberk . Vyburat v tehotenstvi je uplna blbost, budes na to mit casu dost. Idealne si jit pak autosedacku vyzkouset - posadit dite a taky dat do auta 🙂.
Mali sme ďalšiu po vajíčku Cibex tú, ktorá má pred sebou tú opierku, za mňa veľká spokojnosť
Ak mate vajicko cybex s isofixom, tak na ten isty isofix pasuje potom pokracovacia sedacka cybex sirona. Odporuca sa kupovat sedacky s mensim vahovym rozpatim, do 0-36kg by som urcite nesla. My sme tiez mali vajico cybex cloud a zmestila sa tam este 1,5 rocna, vtedy sme ho menili za sironu a teraz sa 3 rocna este vozi v nej (ma 15kg)
@adkoalauri ak myslíš pultik tak práve tu neodporúčajú. Tuším tu bola jedna diskusia kde sa spomenula a písali tam že je nebezpečná.
Mala mala Avionaut
@milanemila do Cybexky ako pokracovacej by som nesla, ma mizerne az ziadne vlozky, a blby sklon na sikmych sedadlach
@adkoalauri tuto sedacku by mali zakazat predavat
Z vajicka prejst do 9-18 a potom 15-25 alebo 15- 36 cim vacsi je zaber logicky tym menej je bezpecna..hoci ale samozrejme lacnejsia. ale nekupunes ju na tyzden a na tomto by som zasadne nesetrila.
@evkao tak asi zalezi aj od auta, my mame 2 rovnake sedacky v 2 roznych autach a pasuju tam. Co sa tyka sklonu, tak ma 2 polohy ta sedacka. Ja som pozerala hlavne vysledky testov a prislo mi prakticke, ze pasuje na rovnaky isofix ako vajico. Samozrejme netvrdim, ze niet lepsej sedacky na svete, ale malej vyhovuje. Novorodenca by som do nej nedala ani s tou vlozkou kt je k nej.

kvalitne vajicko 0-13kg... pridaj sa do skupiny deti v aute na fcb, ale staci ti tam len poprecitat prispevky a hned budes vediet o bezpecnosti babatka v aute viac 🙂 a urcite kupuj npr mesiac pred porodom, lebo ti plynie zaruka aj zivotnost vajicka 🙂 (z porodnice pojdete autom tak uz musi niekde byt 🙂 )