icon

Akú autosedačku pre 7 mesačné dieťa?

2231987
5. nov 2014

Ahojte mamicky moj drobec ma 7.mes a 9.700kg možem mu už kupit autosedacku od 9 -36kg?

nika0807
5. nov 2014

-Nie lebo babatka mozu byt v smere jazdy az od 9az10mesiaca.Lebo ked ho date v smere jazdy skor a prudko v aute zabrzdite tak mu moze poskodit krcnu chrbticu ked mu hlavicka prudko sekne dopredu. Ja by som to neriskovala aj moja mala sa uz do vajca nezmestila ale pockala som aspom do toho 9mesiaca.

evittam
5. nov 2014

My sme mali cca do 9 mesiacov vo vajíčku v smere jazdy a teraz máme autosedačku 9-36kg tiež v smere jazdy a všetko je v najlepšom poriadku. Tak sme vozili aj staršieho syna. 🙂 Čo všetko sa môže stať....hm, radšej potom sedieť doma a do toho auta ani nesadať... 🙂 A ani doma to nemáme isté 😀

marcelatje
5. nov 2014

kľudne mu autosedačku kúp, ale takú čo sa dá otočiť v protismere jazdy
https://www.modrykonik.sk/forum/autosedacky-a-bezpecnost-v-aute/aku-autosedacku-pre-9-mesacneho-syna/

marietta33
5. nov 2014

Ahoj @2231987, urcite mu mozes kupit autosedacku od 9 kg, ved preto sa tie autosedacky vyrabaju. 😀 akurat by som asi volila kategoriu 0 - 18kg, a to kvoli sklonu, ktory sa viac podoba na vajicko. moja znama ma 7mesacneho syna, on ma uz vyse 10kg a este nesedi. nedavno mu kupili novu autosedacku, Concord Ultimax, da sa upevnit v smere jazdy aj opacne.

emma181
5. nov 2014

Su aj sedacky od 0-18 kg. Napr. peg perego. Ked je dieta este male takje v protismere a takmer na lezato ako vo vajicku a potom neskor sa da otocit v smere jazdy a tam uz dieta sedi.

diskus
6. nov 2014

My sme obe deti zacali davat od 6 mesiaca do sedacky RECARO YOUNG SPORT normalne v smere jazdy, sedia tam doteraz a su spokojne oni aj my. Autosedacka rastie s nimi, niekto sice pise ze je tesna okolo hlavy ale neviem co je to za blud. Moje deti maju take normalne hlavy. 😀 😀 😀 . Treba riadne dotiahnu pasy a ani pri prudkom zabrzdeni si chrbticu neporanili. Precestovali sme za tyzden 4000 km, syn mal 11 mesiacov. Podla mna je super.