icon

Akú rotovateľnú autosedačku vybrať v rozumnej cene?

veraaq
2. sep 2025

Ahojte akú autosedacku máte? Hľadám ktorá sa dá otáčať a najlepšie by sa dala dať aj do ľahu ale to nieje podmienka 😊a hlavne v rozumnej cenovej kategórii 😂(o skupine deti v aute viem tu mi písať nemusíte🙂)

nikolani
2. sep 2025

Ja len moju skúsenosť. Prvú sedačku po vajíčku som kúpila podľa recenzií a odporúčaní, parádnu, otočnú, a tak nahovno nám sedela v aute že sme ju museli predať a hľadať novú (ani krpcovi vôbec nesedela). Ďalšie sme si už dali poradiť práve v Deti v aute a všetky krásne sedia aj v aute aj krpcovi. Neviem síce prečo cez nich nechceš, je to samozrejme tvoja vec, ja len že občas je lepšie sa predsa len raz kvalitne poradiť než dvakrát kupovať 🙂 ale je to samozrejme na tebe

anonym_90b1b4
2. sep 2025

@veraaq ked o tej skupine vies tak naco tento prispevok? Sedacka sa kupuje podla veku/vysky a stavby tela dietata…podla sklonu sedaciek, podla toho ci mas v aute isofix atd..

A co je rozumna cenova kategoria? Bezpecnost dietata si ocenis na kolko?200€? A mas nove auto tak rocnik 2023? (Lebo to je polka rodicov co hlada “rozumnu cenovu kategoriu”….lebo drahe auto susedia uvidia ale kvalitnu sedacku uz nie ze?
Radsej si daj kvalitne poradit. (Sorry za tu pasivnu agresiu ale mna to tak vytaca ked zrovna toto je vec na ktoru rodicia nedbaju a nechaju si len tak poradit od kamosky asi podla toho aka je sedacka pekna a v akcii)

kitycat
2. sep 2025

Tak si vyber podla farby ked to nechces riesit s odbornikmi 🙄

anonym_a33ed8
2. sep 2025

Sedačka sa nevyberá podľa farby, obľúbenosti a jedna baba povedala recenzií. Vyberá sa podľa parametrov auta a dieťaťa. Ak nechceš deti v aute (ani ja nie som fanusik), zajdi do inej predajne, kde sa vyznajú v tvojom meste/okolí. Alebo poradenstvo cez internet a potom následne doskúšať na predajni. Neradil by som sa s nejakými cudzími ženami na fóre o bezpečnosti môjho dieťaťa.

anonym_d59207
2. sep 2025
@anonym_90b1b4

@veraaq ked o tej skupine vies tak naco tento prispevok? Sedacka sa kupuje podla veku/vysky a stavby tela dietata…podla sklonu sedaciek, podla toho ci mas v aute isofix atd..

A co je rozumna cenova kategoria? Bezpecnost dietata si ocenis na kolko?200€? A mas nove auto tak rocnik 2023? (Lebo to je polka rodicov co hlada “rozumnu cenovu kategoriu”….lebo drahe auto susedia uvidia ale kvalitnu sedacku uz nie ze?
Radsej si daj kvalitne poradit. (Sorry za tu pasivnu agresiu ale mna to tak vytaca ked zrovna toto je vec na ktoru rodicia nedbaju a nechaju si len tak poradit od kamosky asi podla toho aka je sedacka pekna a v akcii)

@anonym_90b1b4 Tiež poznám takú osobu, auto za 15k a sedačku má dieťa 0-25kg za 200e absolútne nevhodnú pre ten typ auta aj dané dieťa. Je to viac bežné ako by človek povedal.