icon

Autodeka

bnov
23. jan 2018

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s autodekou: http://www.mojekociky.sk/mojekociky/eshop/0/0/5..., príp. ak máte typ na podobnú, prosím poraďte.

lubka3232
23. jan 2018

ja bohuzial nemam, ale tiez sa mi paci, zaujimalo by ma aka je 🙂

yanni
23. jan 2018

@bnov Ja ju mam. Tmavomodru. Je super a nedam na nu dopustit. Pouzivali sme ju dlho. Nie len do sedacky. Do hlbokeho kocika ako podlozka, do sportaku atd. Ani hurra, ani tenka.
Ako bonus, slovensky vyrobca a site na Slovensku. Ziadny Made in Bangladesh.

http://www.richelieu.sk/index.php?route=product...

bnov
autor
23. jan 2018

@yanni
@lubka3232 Super, ďakujem! ☺
Ja som ju našla na nete a veľmi sa mi zapáčila. Od novembra som už kúpila 3, ani jedna nie je to, čo som čakala.
Poučila som sa na vlastných chybách a z ovčieho rúna už nechcem nič. Taký fusak je dobrý max. na sane.
Prosím Ťa, je vhodný iba do vajíčka, alebo aj od 0 - 18 kg? Ten podhlavník sa pripevňuje s pásmi? Chcela by som do hneda niečo, veľmi sa mi páčia.

yanni
23. jan 2018

@bnov Ano, ten podhlavnik sa upevnuje pasmi ale ja som ho vo vajicku nikdy nepouzila. Par krat v hlbokom kociku vo vanicke. Mala som "fusak" rozopnuty len aka podlozku a ten podhlavnik len tak volne polozeny. Copana je julova. Prve mesiace vo vajci nebolo treba, bolo straaasne horuco. Vo vajicku som ho mala az od jesene. Via sme ho ale vyuzili v sportaku.

V sedacke sme ho mali tiez. Copana bola do 17 mesiacov vo vajicku a potom presla do reboarder (0-18) a sedi tam doteraz (ma 2,5 roka). Prvu zimu ako presle do sedacky som ho mala aj v sedacke. Neskor ale, akt dieta rastree a dvihas hlavovu cast, tak uz sa tou gumickou zozadu neda vrch upevnit. Ale diery na pasy pasuju. Jednoducho si to napasujes ako ti treba.

bnov
autor
23. jan 2018

@yanni Ďakujem.

natalushka
23. jan 2018

Ahoj..ja som mala podobnu od Emitex..maju tusim aj letnu aj zimnu verziu..my sme ju vyuzili,kym sa do nej krpec zmestil..na jesen zimu v kociku aj vo vajci,este aj na jar sa tam dal😅za mna fajn..mohol kopat nohami,hybat rukami,nebol tam zviazany,ale telicko v teple..za mna super vec