icon

Autosedačka od 9 kg, ktorá sa dá dať dopredu

00kvetinka00
27. okt 2020

Zienky poradte .... malu vozim este vo vajicku no popredu chcem mat prehlad.

Potrebujem autosedacku od 9kg
Taka co sa da dat dopredu
Protismerka
Ak sa da kludne aj polohovatelna (mala ma tak tuhy spanok a dava sa mi do klbka )
Uzsi model dieta je ako taka spageta 🤣

Mala kuleha mam sportove sedacky 🤫🤭

Existuje nieco take co by nam paslo ci musim malu vazne uz dat dozadu ...... nejako som s tym ze ma byt vzadu neni stotoznena (ja som krpata cize realne ak idem po ceste ma tam ani vidno nieje 🤣😂 zle sa kuka aj do zadu o otacani ani nehovorim ..... neprakticke rodinne auto no zamena nieje mozna je to dar od chlapa za porod a tomu to nenapadlo ake auto kupuje celly happy kupil tuto obludku😫😖

bossik
27. okt 2020

@00kvetinka00 áno je, https://www.besafe.com/product-int/izi-kid-x3/ 🙂 kvalitná, bezpečná, v protismere, polohovateľná a je až do 18kg, respektíve 105 cm. Je však trošku drahšia, no v tomto prípade kvalita a bezpečie dieťaťa odpovedá tomu čo od tej sedačky chceme. 🙂

00kvetinka00
autor
27. okt 2020

@bossik okrem tejto jednej je este nieco ... viem ze ich vela urcite nebude no musim pokukat a najst tu naj pre moju malu ...... cenu neriesim len ke ako taka spageta a len tak vo som bola omrknut vsetko siroke

jolana2804
29. okt 2020

Je na předním sedadle isofix? Jestli ne, tak besafe tam být nemůže. Pro dlouhý děti je dobrá třeba Joie Steadi, Axkid minikid,