icon

Autosedačka pre sedemročného syna (126cm / 22kg)

hope87
3. júl 2022

Ahojte zienky. Prosim, poradte mi(najlepsie vlastna skusenost), nie drahu(max. fakt do 100 €) ale funkcnu autosedacku pre môjho 7ročného syna. Vaha a vyska - viď nadpis. Ide mi o to, aby tam nebol natlaceny ale sedelo sa mu pohodlne. On je inak dost útly a chuducky, takze naozaj nema nejake siroke ramena...ale aj tak. Za kazdu radu dakujem 🙂.

majka176
3. júl 2022

Ahoj, ja som kúpila dcére keď mala asi dva roky autosedačku Nania od 9 do 36 kg, je pohodlná, má ju stále a už ma 7 rokov, sme s ňou spokojní, aj keď nestála veľa. Sú aj v kategórii 15 - 36 kg, objednávala som ju cez mall.sk, skús pozrieť.

evkao
3. júl 2022

@hope87 ahoj, vyberaj sedacku v kat. 15-36kg,(urcite nie 9-36kg), no za 100,-€ ak kvalitnu, tak jedine Britax Discovery, ale nie je velmi pohodlna

hope87
autor
4. júl 2022

@evkao ano, ved ja praveze pozeram kategoriu 15-36kg. Prezrela som ich strasne vela ale potrebovala by som realne odporucanie, aby v nej syn nebol natlaceny a potrebujem, aby splnila ucel. Jasne, ze som nasla aj take, ktore by som hned kupila, lebo splnala vsetko, co si clovek moze predstavit...ale ja naozaj za autosedacku 300€ nedam. Aj tuto Britax Discovery som pozerala. To je naozaj az tak horsia, co sa tyka pohodlia, ako ked dieta sedi na normalnej sedacke v aute, ci? Mas skusenost?..teda tvoje dieta 😉

martul
4. júl 2022

@hope87 no ono je to ťažko, kvalitná pohodlná....za 100eur, držím palce v hľadaní. Tu by som asi neurčovala koľko som ochotná dať za sedačku, ale koľko som ochotná dat za pohodlnosť a bezpečnosť. Chlieb a rožky sú tiež potrebné k životu a nejdeš do obchodu zjednávať cenu. Potrebuješ, kúpiš.
My sme išli do predajne, vyskúšali a kupovali.

hope87
autor
4. júl 2022

@martul Pozri, toto su veci, ktore mi naozaj nemusis pisat. A nehnevaj sa ale urcovat si cenovy strop, je predsa normalne, nie? Vzdy sa najde produkt, ktory splna vsetko, resp.gro z doleziteho, aj za "dobre" peniaze. Preto som sem napisala, aby mi poradili zeny, ktore maju realne skusenosti aj s niecim pomerne kvalitnym a ucelnym ale zaroven v priaznivej cene. Prirovnavat pár centové rozky, ktore mimochodom ja k zivotu nepotrebujem, k autosedacke za niekolko sto eur, je naozaj odveci. Inak dakujem...vlastne za nic. Pekny den 🙂.

martul
4. júl 2022

@hope87 veď ja mám reálne skúsenosti a napísala som ti. Nie každá odpoveď sa ti musí páčiť. Rožky, autosedačka...mode o princíp, ale nepochopila si.

maria898
4. júl 2022

@hope87 ahoj, ja ta plne chapem a niektore zeny nevedia co je to skromny zivot... Ja som malemu kupila cybex z lidla asi za 120e z eshopu. Malemu sa v nej pohodlne sedi a myslim ze je to jedna z tych kvalitnejsich

evkao
4. júl 2022

@maria898 nejde len o cenu ale aj o kvalitu

hope87
autor
4. júl 2022

@martul ja som pochopila velmi dobre a absolutne sa ma to nedotklo...a veru si nenapisala nic k mojej otazke. Ja som sa pytala na konkretnu znacku, ktora je v tej cenovej relacii v akej som napisala. Ja chapem tvoju potrebu zdoraznit kvalitu autosedacky ale nebola to odpoved na moju otazku. Ved aj auta sa daju kupovat kvalitnejsie a bezpecnejsie ale aj ovela drahsie...nie kazdy si to vsak moze dovolit. To si rovno mozem kupit tank a nebudem potrebovat autosedacku 😉 ...toto prirovnanie ber fakt s rezervou.
Ked dokazu deti sediet v autosedacke za 50e, tak mozu aj za 100e aj za 400e az pokial je strop. Ale nie kazdy si to moze dovolit. Ja by som taku aj mohla kupit ale o tom tato tema nie je...to ale neznamena, ze mojho syna lubim o nieco menej...za to, ze mu kupim "lacnejsiu" autosedacku. Alebo slobodna mamicka, ktora zarobi 800e mesacne, ma dve deti, tak im tiez nekupi autosedacky za min. 200e jednu, lebo kvalita.
Inak, nakoniec som kupila Römer KID II BLACK SERIES