icon

Deka do autosedačky

18. dec 2022

Používali ste do autosedačky deku? Nie klasicku deku ale specialne navrhnutú do autosedačky s vyrezmi na pásy.
Drobec sa ma narodit na prelome február/marec.. rozmýšľam že ju vyuzijem napr ked budeme ku doktorke chodiť...aj do kočíka na zakrytie ...ale realne napr v máji uz asi nie? oplatí sa ju mať zas potom napr od septembra?
Alebo je to ďalší marketingový ťah na ktorý sa majú mamičky nachytať? 😁

barbie1981
18. dec 2022

Ja som mala zimné bábätko a deku do vajíčka a využila som ju super, nemusíš dávať dieťaťu bundy, overaly do auta. Stačí iba mikina a zababusis do deky, keď sa auto vykuri tak rozopnes. My sme veľa cestovali, tak za mňa dobrá vec

barbie1981
18. dec 2022

@barbie1981 mala som flisovu Emitex.

majamat
18. dec 2022

ano, neskor som ju pouzivala aj do kocika, ale nenavliekala som do nej nohy. mali sme podobnu ako Emitex, ale asi bola tensia

11alenka11
18. dec 2022

Deku do vajick netreba, zo zadu je dieta chranene sedackou a ta ho aj hreje. A na vrch staci prehodit deku v pripade potreby. Takto ho nehreje este zbytocna vrstva za chrbatikom. A do sedacky/vajicka urcite nedavat v hrubych i eraloch a bundach nakolko je to nebezpecne - pasy sice vyzeraju na oko zatiahnute ale je tam ta "nafuknuta" vrstva oblecenia. My mame oktobrove a decembrove babatka a nikdy nebol problem. Auto sa da tiez vyhriat dopredu prip za jazdy

andrea_ff
18. dec 2022

Podľa mňa to využijes. Fusak do vajíčka je fayn vec. Však kukni tu bazarove a potom predas....

andrea_82
18. dec 2022

Ja mam syna decembroveho a ziadnu specialnu deku sme nemali. Ved prikryjes aj obycajnou, na tych par mesiacov podla mna zbytocne.

autor
18. dec 2022

@barbie1981
@majamat
@11alenka11
@andrea_ff
@andrea_82
Ďakujem za postrehy a za nazory 🙂
Objednala som z druhej ruky túto https://www.loveki.sk/fusak-zavinovacka-do-auto...

Budem ju dávať do vajíčka aj do kočíka ako fusak...no neodolala som 🤷😁

evkao
18. dec 2022

tieto deky do vajicka su zbytocne teple, ale tak uvidis.... ak budes mat februarove/marcove dietatko, mozno pomoze aj to, ze ta zavinovacka ten priestor vo vajicku trosku vyplni

evaachesa
18. dec 2022

Syn má v sedačke merino celoročnú podložku od vlnienky. Je to termoregulačné ovčie rúno. V zime hrejivé, v lete sa nespotí. Skús pozrieť, je to veľmi praktické, určite ju oceníš. My sme kupovali až do pokračovacej sedačky. Z vrchu potom cez dieťa len prehodíš deku. Odporúčam tiež nejakú termoregulačnú, napríklad Little angel alebo Lodger.

amelie2017
18. dec 2022

Dostali sme, ale nepouzili sme ani raz. Muz siel vzdy nastartpvat a zakurit o cosi skor. A na ten 30 sekundovy presun stacila obycajna decka cez vajko.

mimisk
Odpoveď bola odstránená