icon

Dobrá a pohodlná autosedačku pre dieťa

1lusia1
1. aug 2016

Ahojte. Prosím poradte nejakú dobru autosedacku pohodlnu pre dietatko, nemame este 9kg ale uz vo vajicku neobsedime, mozu byt aj od 9 kg. Dakujem.

autumn11
1. aug 2016

my máme autosedačku Romer a sme s ňou veľmi spokojný. Malý tam má dosť miesta a dá sa polohovať. A tuším je od 9 kg do 18 kg.

aamaria9
1. aug 2016

Pozri testy sedačiek, my sme teraz tiež vyberali a kúpili sme maxi cosi rubi - aj podľa testu dobrá. A tiež - vajce malé a 9 kg nemá...

nataliuska
1. aug 2016

Romer, zacali sme pouzivat v cca 9 mesiacov a este sme nemali 9 kg.

papricka33
1. aug 2016

My máme Maxi Cosi Milofix (2014, vo svojej kategórii bola vtedy v testoch ADAC najlepšia). Používali sme ju od 5 mesiaca, do vajíčka mi už malý nevošiel 🙂 Dá sa ukotviť aj v protismere jazdy, a v smere sa potom dá trochu nakloniť (mohlo by sa dať aj viac 😉
Je k nej vyberatelny klin, pre najmenšie bábätká. Takže je pohodlná aj pre ne. Teraz má drobec 28 mesiacov a zatiaľ je v nej v pohode, nožičky mu netrčia (on totiž vyzerá aj na 3 roky 🙂
Inak sa výborne, rýchlo "vyzlieka" aj oblieka, keď v chceš oprať poťah 🙂

1lusia1
autor
1. aug 2016

@autumn11 ktorú presne mate?

1lusia1
autor
1. aug 2016

@nataliuska ktorú presne mate?

nataliuska
1. aug 2016

@1lusia1 My sme chceli taku bez ISOFIXU, ak by bolo treba prelozit do ineho auta, kde nie je. Vzali sme tuto: http://www.romershop.sk/autosedacka-roemer-king...
Pravdupovediac ma to pipanie pocas jazdy otravuje, pipa aj ked je mala dobre zapnuta, staci ze sa viac zatlaci do sedacky.
Podla mna bohate staci tato: http://www.romershop.sk/autosedacka-roemer-king-ii

luliu
1. aug 2016

@1lusia1 pri kúpe vacsej sedacky nie su az tak dolezite kilogramy, ale to, ze dieta musi same sediet,musi sa vediet samo posadit !!!!

1lusia1
autor
1. aug 2016

@luliu to už vieme, my už na nozky stále chceme ist, samy sa postavime pri gauci. Vo vajku sa jej už velmi nepaci preto by som už riesila sedacku.

zuzka_1985
14. aug 2016

Ja mam dobru skusenost s maxi cosi pearl. Maly ma uz 38 mesiacov - pouzivame od 9 mesiacov a je super. Ked zaspinka, da sa naklopit. Odporucam dokupit aj letny potah 😉