icon

Jak řešíte, že novorozence v autosedačce nevidíte?

czechzuzanaba
11. mar 2010

Ahojte.
Chtela bych se vas zeptat, jak to delate s novorozencem v autosedacce. Vadi mi, ze kdyz dam malou do autosedacky proti smeru jizdy, tak kdyz sedim v predu, nevidim na ni. Existuje treba nejake zrcatko, aby na ni slo videt? Vzadu sedet nechci....Mala vetsinou v aute spi.
Diky za kazdy napad 🙂

dahlia23
11. mar 2010

existuje takéto zrkadielko:
http://eshop.babyportal.sk/catalog/product_info...

ja som ho pri dcérke nemala, vozila som ju vpredu, na sedadle spolujazdca, ale neviem, ako v novom aute, či mi pôjde tiež vypnúť airbag. ak nie, budem si to musieť zaobstarať.

czechzuzanaba
autor
11. mar 2010

diky dahlia. toto je dobre, kdyz uz je vetsi dite a jede uz po smeru jizdy....Ja prave hledam neco, abych videla na mimino co sedi v protismeru jizdy. Takze nejake zrcatko, co by bylo umistnene na zadni sedadlo.....
Ale zkusim se podivat na tu stranku co jsi poslala, mozna to tam najdu. 🙂

majula28
11. mar 2010

czechzuzanaba ja som videla aj také, že vidíš dieťa aj keď je vzadu v protismere, ale neviem kde to už bolo 😲 😀

no ja teraz radšej nešoférujem, kvôli tomuto problému 😲 radšej sedím s malým vzadu 😀 , ale keď som videla kamošku, že mala vajíčko s trojmesačnou malou v smere jazdy, až mi všetky chlpy stáááli 😲 😝 a keď som jej to hovorila, že ako ju to vozí, ešte sa na mňa zato aj nahnevala, veď že čo je na tom 😖 asi vôbec nečíta diskusie a návody 😲 ....videli ste to už niektorá takto voziť??? 😨

czechzuzanaba
autor
11. mar 2010

uz sem nasla dve takova zrcatka primo na to vyrobena, pripevni se to na zadni sedadlo 🙂 Tak to dnes pujdeme koupit.

sakura77
11. mar 2010

nahod link,aj ja by som chcelaaaaaaaaaaa 😅
mne to tiez dost vadi,a na predne si ju nemozem dat lebo sa mi neda vypnut airbag

sakura77
11. mar 2010

jej,diky zuzi,tak uz aj objednavam 🙂