Ktoré vajko je bezpečnejšie?
Ahojte, premýšľam teraz ako prvorodička a chcem aby bolo všetko tip top 🙂 teraz je veľký boom, že predávajú vajíčka ku kočíkom. Teda zvyčajne si zaplatíte navyše :P Ale chcem sa opýtať, či je podľa Vás lepšie kúpiť takéto vajíčko alebo radšej zvlášť nejaké bezpečnejšie? Či sú tie ku kočíkom dostatočne bezpečné na prevoz v aute. Švagriná si kúpila 3-komb. a jej vajíčko sa nedá dobre upevniť v aute ... Aký máte názor na to? Ďakujem 🙂
Ja som kupovala kazde zvlast. Pre mna priorita bezpecie. Nala som vajicko maxi cosi z isofixom. Len som ho naklikla na bazu a islo sa. Kazde vajicko sa da nakliknut na kocar, len treba na to nastavec. Ja som mala klasicky kocar Roan Marita a aj k tomu boli nadstavce. Nikdy som tam ale vajicko nevozila. Dieta nema byt vo vajicku dlho, len na nevyhnutny presun. Vzdy som vytiahla kocar a presunula dieta don. Aj v zime, hned islo do fusaku, co bol nachystany v kocari. Casom som si na to zvykla a bola to ozaj rychlovka.
@katkakovac Ďakujem pekne za odpoveď 🙂 ja tiež budem rodiť vo februári, takže šup šup do tepla 🙂 všade som hľadala doteraz 3komb a teraz som sa tak uvedomila, že vlastne na čo 🙂
@evellynka napriklad.alebo mi sme mali doona od simply parenting na cestovanie a nemusela som tahat velky kocik, ktory som vyuzival mimo cestovania.v druhom aute od narodenia mame cybex sirona, otocna, takze sa dietatko lahko naklada a vybera, prve mesiace sme pouziva s novonarodeneckou vlozkou, je polohovatna ja by som nemenila.
idealna kombinácia je asi maxi cosi - ktorá sa dá nakliknúť na viacero druhov - tých lepších - kočíkov. A je dostatočne bezpečná
@jerryjanka Ja som si dnes vyhliadla Roan Bass Soft Eco Leather. Presne rovnaký som mala vybraný Milu Kids, ale nenašla som k tej značke nič popísané, ani recenzie a na Roan dosť pozitívne. Tak sa k nemu prikláňam 🙂 Lenže tam bolo to, že vajko k tomu 70€ a už vidím, že nemám dôvod si ho priobjednať 🙂
@ikissedagirl ak to nie je ilustračná foto :D tak veľmi pekná rodinka :P a hlavne, dobrý nápad 🙂
@ikissedagirl takáto vanička = nulová bezpecnost
Kupovala som vajicko zvlast. Na autosedacky si dost potrpim 🙂 navyse tie z trojkombinacii byvaju aj male a dieta z nich vyrastie skor ako je pripravene ist do vacsej.

@evellynka my sme vajicko klasicke vobec nemali a cestujeme velmi casto.