icon

Má sedačka Cybex Cloud T skutočné výhody ležmo polohy?

frida1990
27. jún 2025

Ahojte, uvažujem nad kúpou sedačky Cybex Cloud T. Páči sa mi preto, že je možné ju polohovať do polohy ležmo, že keby som bola náhodou nútená napríklad nechať vajíčko v kočíku dlhšie, môže mať aspoň rovný chrbátik. Tí čo ste mali tento typ sedačky, čo sa dá sklopiť do polohy ležmo, využívali ste reálne túto funkciu, alebo ste ju nikdy nesklápali? Oplatí sa hľadať takéto typy sedačky, alebo mi stačí obyčajná bez funkcie sklápania na rovno? Ďakujem za vaše skúsenosti.

modrahruska
27. jún 2025

Mali sme, nikdy sme nevyuzili, dokonca som ani netusila ze sa to da sklopit az kym sme ho nemenili (dostali sme od rodiny, neskumala som), vozil sa v tom vylucne v aute, vajicko som na kociku nikdy nevozila.

luckajozko21
27. jún 2025

Toto je pre mna TOP vynalez pre deti. Nemame T ale starsi cloud Z2. Teraz pre druhe dieta. Obe sa 90% casu v aute vozili v leziacej polohe. Na kociku sme vyuzivali minimalne - na nakup, vybavovacky, lekarovi a tak. Sikovne. Za mna to stalo za kazde euro. Syn ma pokracovaciu uz joie a na vacsinu ciest si pyta vyklopenie do lahu lebo tak ma pohodlie.

nyphadora
27. jún 2025

@frida1990 najlepsie vajickonake existuje, mame sice maxi cosi pebble pro2, ale ma tri polohy, na dlhsie cesty, alebo staci aj len do obchodu ked babo zaspi, das do polohy lezmo aj na isofixe alebo prehodiš na kociar❤️. Absolutne najgenialnejšia vec pre babatka. Dcera bude mat rok a pol a stale je vo vajci aj ju polohujeme, ked zaspi🙂.

nyphadora
27. jún 2025

@frida1990 este doplnim, kym bola malinka a velmi sa nevedela hybat, tak sme mali vajicko iba na najnižsej polohe ( leźmo), celkovo je to pohodlnejsie pre deti ako byt skrčeny. A ešte otočna zakladňa je ďalšia genialna vec🙏.

michaela329
27. jún 2025

My ju máme stále v polohe ležmo, inú by som ani už nechcela. Tiež máme otocnu základňu - kúpu sme neoľutovali.

janetinka27
27. jún 2025

@frida1990 ahoj, mame sice inu znacku, ale tiez ma 3 polohy a pasuje na kolesa od kocika, je to super vec, nemusis nosit v aute vanicku od kocika, vezmes len kolesa a mimo auta nahodis na kolesa vajicko a mozes ho otvorit ako chces. Dieta tam ma ovela viac pohodlia.bez toho by som.vajce nekupila.pouzili sme milionkrat
Ano a k tomu otocna zakladna

frida1990
autor
28. jún 2025

Perfektné žienky pomohli ste mi moc, ďakujem pekne ☺️

frida1990
autor
28. jún 2025
@michaela329

My ju máme stále v polohe ležmo, inú by som ani už nechcela. Tiež máme otocnu základňu - kúpu sme neoľutovali.

@michaela329 a @janetinka27 ahojte, s ktorou značkou ste vy spokojné? Už som teda rozhodnutá že určite berieme takéto čo sa dá sklopiť do ľahu a dávam si dokopy značky, na ktoré sú dobré recenzie. Už som si zapísala všetky čo spomínali žienky v komentoch, a od vás ešte nemám, tak nech si spravím prehľad ☺️ ďakujem

janetinka27
28. jún 2025
@frida1990

@michaela329 a @janetinka27 ahojte, s ktorou značkou ste vy spokojné? Už som teda rozhodnutá že určite berieme takéto čo sa dá sklopiť do ľahu a dávam si dokopy značky, na ktoré sú dobré recenzie. Už som si zapísala všetky čo spomínali žienky v komentoch, a od vás ešte nemám, tak nech si spravím prehľad ☺️ ďakujem

@frida1990 ahoj, my mame joie vesratax kocik dvojkombinacia a k tomu vajce so zakladnou tiez joie, vajce ma dobre testovacie hodnotenia, dokopy 600e cela tato sada, ale my sme kupovali narychlo, museli sme to kupit hned,nemali sme nic premyslene, proste co bolo v kamennom obchode u nas
Su aj lepsie znacky s lepsimi funkciami, cize ak mas cas, este si daj poradit.ale akoze sme spokojni,.babo spokojne. Len kocikova vanicka nie je extra velka, pouzivali sme do 9m, teraz uz sportovu cast.vajce je asi do 16kg, nie som si ista.na tu zakladnu potom pasuje aj autosedacka joie, ale to mame este cas, uvidime ci budeme pokracovat s jpie, abo uz kupime inu znacku

evkao
29. jún 2025
@luckajozko21

Toto je pre mna TOP vynalez pre deti. Nemame T ale starsi cloud Z2. Teraz pre druhe dieta. Obe sa 90% casu v aute vozili v leziacej polohe. Na kociku sme vyuzivali minimalne - na nakup, vybavovacky, lekarovi a tak. Sikovne. Za mna to stalo za kazde euro. Syn ma pokracovaciu uz joie a na vacsinu ciest si pyta vyklopenie do lahu lebo tak ma pohodlie.

@luckajozko21 ale toto vajicko sa v aute neda pouzivat v tej najviac lezatej polohe

oblecenie99
29. jún 2025

My máme polohovacie tiez, ale značku Kiddy Evoluna i size 2, tiež odporúčam.

luckajozko21
29. jún 2025

@evkao mas pravdu. Ta maximalne 'nalezato' poloha, ktoru Z2 pusti v aute bola pre moje deti postacujuca, aby im to bolo pohodlne. Od 2022, kedy som vajco kupovala sa to uz urcite posunulo este dalej a tieto nove sedacky su este lepsie. My sme boli spokojni