Máte skúsenosti s autosedačkami Cybex?
24. júl 2013
Je ich cena totožná s kvalitou?
kvalita pri autosedackach je velmi diskutabilna vec ...Kazdy rodic chce pre svoje dieta to najlepsie ..Ja len dufam ze nikdy kvalitu nasej autosedacky budem musiet vyskusat v praxi.
Podla crash testov Cybex Pallas 2 je vo svojej triede (9-36 kg dopredu otocene) najbezpecnejsia..Avsak tieto testy su robene pri rychlosti 60km za hodinu..Co sa stane pri rychlosti 150km velmi tazko povedat.
Ahoj, my mame Cybex Pallas 2 a sme velmi spokojní. Pouzivame ju asi tri mesiace. Tak ako pise katie555 podla crash testov je najbezpecnejsia. Ma vpredu ten pultik, nas maly si hned zvykol. Z 9 hodinovej cesty cez den do Chorvatska prespal 7 hodin, takze je aj pohodlna 🙂

ahoj my name autosedacku cybex , otazka je tazka, lebo kvalitu zistis az ked tu autosedacku naozaj pouzijes a to je pri autonehode...
mame jednu klasiku autosedacku v zeninom aute a v mojom aute mame cybex kedze som na materskej ja a chodim s krpcom castejsie...
na zaciatku som sa bal ze si nezvykne kedze ma pred sebou ten ochranny vankus ci co to je, ale zvykol si a vsetko je fajn...
johnny