icon

Máte skúsenosti s autosedačkou Cybex Sirona Mistic Pink 360?

lilijanka1
18. okt 2017

Ahojte chcem sa poradiť mam auto sedačku CYBEX SIRONA MISTIC PINK 360 OTOCNA ALE SOM TROCHU SKLAMANÁ.. AKÉ MÁTE SKÚSENOSTI? CHCE VAM DIETOKO SEDIEŤ DO PREDU S TÝM PANELOM?

novakkata
23. nov 2017

Ahoj!Mi zvažujeme toto: https://www.cybexshop.sk/autosedacka-cybex-pall..., ale tiež ma odraďuje ten pult vpredu, či mi tam bude chcieť sedieť. Zdá sa mi, že by tam bol dosť nasáčkovaný. Chce vám tam dieťatko sedieť? Ďakujem za odpoveď!

novakkata
23. nov 2017

Teraz som si všimla, že vy máte iné, tak nič. 😊

lilijanka1
autor
24. nov 2017

Práveže dovre píšete.. Ten pult je síce super nápad.. Ale mala v ňom nechce sedieť. Celá je zarátana v tom cez zimu aj na obliekania. A cez leto mat ten veľký panel umelo pred sebou je tiež dosť. A absolútne ani v rukách nevie nič držať keď rám je. Bezpečné ale veľmi obmedzujúce na dlhšiu cestu.. A dá sa oklamať ta sedačka a používať pásy aj v predu! Len sa potom to otáčanie pri nastupovanie zasekne.. Neviem mňa nenachádza..

elena_c
24. nov 2017

@lilijanka1 susedka má presne túto a mala jej protestovala len prvé 2 týždne, potom si zvykla.

@novakkata my máme podobnú, Cybex Aura fix s pultikom a malý ju miluje. My sme ju kúpili hlavne preto, že malý sa naučil vyzliekať z pásov v sedačke, takže som si povedala, že radšej nech vrieska akoby sa mu malo niečo stať, ale hneď si sedačku obľúbil. Vie sa zahrať na tom pultiku, aj spí sa mu tam lepšie ako v klasickej sedačke, nevisi tak dopredu, normálne si oprie hlavu a spí 🙂 treba asi vyskúšať v obchode, či tam bude chcieť sedieť.

novakkata
28. nov 2017

@elena_c Ďakujem, že str napísali svoju skúsenosť. Náš sa nerozopína, v dec. bude mať 2,5, a neviem ako bude v lete s tým pultom, on sa dosť potí, a to nie len v lete, či by mu to bolo komfortné. Možno by mu už bolo lepšie tá druhá sedačka, ktorá sa zapína s autopásom. Je dosť vysoký 95cm a 16kg, takže asi bi to už zvládol ak bez pultu.

novakkata
28. nov 2017

asi by to už zvládol 😊

elena_c
28. nov 2017

@novakkata tak to áno, tato sa odporúča používať s pultikom do 15kg. Náš je nízky a chudý, takže sa ešte zmesti 🙂