icon

Môžem vybrať novorodeneckú vložku z autosedačky 8 mesačného chlapca?

denda007
4. aug 2020

Ahojte prosím Vás máme sedačku na isofixovej zakladni od 0-18 kg. Malý má 8 mesiacov a 10 kg a doteraz sme používali takú akoby novorodenecké vylozku ktorá bola v tej sedačke. Môžem tu vylozku uz vybrať? Pripadá mi tam tak nejak položený hlboko 🙂

queen_mary
4. aug 2020

Na nasej bolo napisane.pri 62 cm, cize davno, mal asi 4-5 mesiacov

lenuliatko84
4. aug 2020

Jasne,davno nie je novorodenec

ajka0207
4. aug 2020

@denda007 my sme vybrali v šiestich mesiacoch a to máme veľmi malé deti.

selest
4. aug 2020

Novorodenec je prvy mesiac. Samozrejme ze su aj malicke deti ale 8 mesacny uz nepotrebuje vlozku

andreatytler
4. aug 2020

@denda007 jasne. kazde dieta je ine velkostou. Vyberte a vyskusajte ci v tej sedacke prilis nelieta... ak ano, dajte naspat. My sme vybrali po 2 mesiacoch.

totatimeka
4. aug 2020

To pomenovanie novorodenecka vložka nie je celkom presne. Je to skôr zmenšovacia vlozka. Keď ju dáte dole a idú dieťaťu nesprávne pásy tak ju treba dať spať. Určite v navode je napísané ako majú pásy ísť (začínajú inde v protismere a inde v smere jazdy) a tiež by nemali ísť ce, bruško. Skús sa pridať do skupiny vyberáme bezpečnú autosedačku, tam ti určite poradia alebo na fb v skupine deti v aute

simca06022011
4. aug 2020

Ta vlozka je tam ako pise totatimeka na prisposobenie autosedacky, ak ubez nej sa tam dobra vprace, ma spravne pasy.. mozete to dat von. Ja si uz nepamatam, kedy sme ju vyberali.