icon

Otočná autosedačka

6. jún 2023

ahojte pozerala som napr joie i spin ale prosím vás správne chápem že teda sa dá dať aj v smere jazdy? ...samozrejme chcem voziť čo najdlhšie v protismere ale tak keby bolo treba nachvilu tak dať dá sa? ....

snehulak77
6. jún 2023

Tá otočná 360 je aj v smere, aj do protismeru. Máme ju

autor
9. jún 2023

@snehulak77 dakujem a prosím čo som pozerala väčšinou ceny je okolo 380 eur ..to je komplet cena? alebo k tomu treba ešte tú základnu zvlášť dokúpiť?

snehulak77
9. jún 2023

https://www.detivaute.sk/joie-i-spin-360-grey-f...
Tuto máme my. To je komplet cena. Ak sa registrujes, tak je tam ešte nejaká zľava (vtedy bola, tak neviem, či to stále platí)
Kupovali sme ešte z tej stránky Merino podložku od vlnienky, veľmi odporúčam

autor
10. jún 2023

@snehulak77 ano presne túto stránku som pozerala len som sa bála že k tej cene bude treba ešte prirátať aj tú základňu takže dakujem 🙂 .... o tej podložke som počula že je super v lete aby sa tam deti nepotili a aj v zime že namiesto fusaku ...takže oplatí sa asi že ? 🙂

snehulak77
10. jún 2023

Za mňa áno, hlavne sa tam tak nepoti ako na umelom materiáli, napr v lete v kočíku bol vzadu úplne mokrý. Tu je to o poznanie lepšie 😊

weronika171717
10. jún 2023

Škoda, že si nezhanala skor. Ja som predávala v top stave úplne bola ako z obchodu za polovičnú cenu ako pri novej. Tu joie i spinn 360..... Inak teda bola úplne úžasná, len synček do nej už vyrástol. Teraz ma tiež joie. My sme boli a aj sme s touto značkou spokojní.

autor
11. jún 2023

@snehulak77 dobre vedieť ďakujem 🙂
@weronika171717 och tak veru škoda....no naše dieťa je drobec mam pocit ze aa do vajca zmesti ešte aj ďalšieho pol roka tak som nejak neriešila 😀 teraz ma rok a problém he skôr ze v tom vajcia nevie vydržať 😀 ďakujem ale budem teda hlavne túto značku pozerat