Poraďte polohovateľnú autosedačku 9 - 36 kg
Ahojte, maminy! Potrebujem poradiť -zháňam autosedačku 9-36 kg, ale potrebujem,aby bola aspoň trošku polohovateľná. Viem, že je taká napr. Zopa Carrera, sú aj iné? Privítam akékoľvek skúsenosti - napíšte, prosím, názov sedačky a Váš názor. Ďakujem.
Nam v obchode vobec neodporucali univerzalnu 9 - 36kg ...a ked sme do takej nasu malinku posadili hned som vedela preco. Strasne je velka na take male 9kg mimco a tym padom straca na bezpecnosti. Tiez si myslim ze staci taka do 18 alebo 25 kil. Tie mensie autosedacky su aj lepsie polohovatelne pre male babiky 🙂 my mame Cybex Juno fix. Z vajicka isla rovno do nej a strasne sa jej tam paci
Romer Britax Evolva 123 odporucam 🙂
Polohovatelna je aj cybex alebo kiddy guardian pro - ale ten uz menej. A sedacku vyuzijes do 36kg. Toho predavaca ktory tvrdi ze vsak staci podsedak by som nakopala niekam
skus pozriet aj Caretero Diablo XL, je od 9-36kg, ma napr. 3 polohy sklonu autosedačky,väčšia a pohodlnejšia nastaviteľná opierka hlavy.... aj cenu prijatelnu cca od 95 -107€ som nasla na nete

@nikus5 nam odporucali v obchode,ze staci 9-25kg,kedze ako 36 kg uz nebude v sedacke,ale na podsedaku,..tie do 36kg.su väcsie a aj viac miesta zaberu v aute,..my rozmyslame nad caretero ibiza