Pri akej váhe dieťaťa ste menili vajíčko za autosedačku?
v akom veku alebo pri akej váhe ste už kupovali deťom autosedačku? my máme maxi cosi vajíčko a bábo sa narodilo ako 3kilové tak len orientačne by som chcela vedieť ako dlho nám asi vydrží :D
Nejde o vahu. Moze byt vo vajci pokym nevytrca hlava. Moje odkedy zacali sediet,tak zacali sediet v sedacke.
Nejde o váhu, ale o výšku. Vymenila som keď začala pretŕčať hlava. Dcéra 13 mesiacov, syn necelych 11 mesiacov
Hned ako zacala pretrcat hlavicka.keby som sa riadila vahovo tak by tam bola este cely dalsi rok snad.
Vajíčko jsem měnila 2 měsíce před 2.narozeninami a ještě by se nějakou dobu vešla
Moja má 1,5 roka a ešte je vo vajci, zatiaľ sa zmestí 😉
Moj maly mal vajco od 40cm do 87cm, cize od narodenia do 13kg, menili sme ked mal 15 mesiacov, lebo uz mu trcala hlavicka. Do kg sa este teraz zmestime a to uz ma skoro rok a pol ma 11.1kg.
dcera sa narodila ako 5 kilova, vajicko sme menili v 16.mesiacoch, mala 12,5kg
akurat budeme davat novu autosedacku do auta, mala ma 15 mesiacov a nieco cez 10kg, uz jej z vajicka vytrcala hlava
Nasa bude mat 2 roky a este sa tam zmesti 😁 narodila sa 3.3 kg,vahovo ho presiahe mozno v 3-4 rokoch..na vysku este par cm vojde..do sedacky sla v 17m,kedy zacala bojovat s tou polohou vo vajicku

Aj ja mam maxi cosi. Mala ma 9 mesiacov, 10 kg. Samostatne sedi 4 týždne. Takže koncom augusta budeme meniť. Už zháňame,robíme si prieskum. Ale asi je to individuálne a väčšina vraví, že sedačku daj až keď 2 mesiace samostatne sedi