icon

Recenzie a odporúčania na autosedačky pre deti od 100 do 150 cm

ketrin
15. feb 2025

Ahojte baby, pls, nemáte overené tipy na túto veľkosť autosedačky? Pokukujem po cybexe SOLUTION G i-FIX, má dobré výsledky ADAC testu a pod., ale čítala som nejakú negatívnu recenziu, že príde mamičke labilná :D Netuším, čo tým chcela povedať, ale tak reku sa skúsim popýtať, či nemáte niečo odskúšané 🙂

Ďakujem krásne

yanni
15. feb 2025

@ketrin pre aké staré dieťa? A aké má dieťa miery?

oblecenie99
15. feb 2025

@ketrin Nás má Joie Signature i traver, za mňa spokojnosť. Aj za neho.. kupovali sme v Deti v aute. Je pravda, že on nikdy nemal problém so sedačkami vďakabohu, ani cestovaním v aute, obsedi dokonca aj v Graco Junior Maxi, čo sme kupovali iba do auta starých rodičov, na veľmi sporadické vozenie (tá je menej pohodlná sedačka, slabšie polstrovanie, ale už v nej v pohode dal aj dvojhodinovú cestu bez muknutia).

ketrin
autor
15. feb 2025

@yanni dcera ide mat tri roky, ale uz teraz ma 103 cm a skoro 18 kg. V jednom aute mame klippan opti a potrebujem obstarat aj druhe, tak uz chcem ist rovno do tejto finalnej velkosti, klippan je jej dokonca uz na cm tesna.

zojanka
15. feb 2025

Sem sa pridám. Tiež ma zaujíma táto sedačka. Hlavne to či dosť veľká a široká, čítala som že by mala byť jedna z najširších.

ketrin
autor
15. feb 2025

@zojanka akurát som vyhrabala este tu v poradni tip aj na tuto, tak pojdem tiez pokukat https://www.modrykonik.sk/recenzie/autosedacka-joie-i-traver-signature/ (pisala tam poradkyna, ze je opierka vyrazne sklopitelna, co sa da vyuzit na prednom sedadle, zaujimave).

To je vlastne ta, co akurat spominas ty @oblecenie99 😊 vdaka za tip 🙏😊

zuzikxx
20. apr 2025

@ketrin ahoj, pre aku autosedacku ste sa rozhodli nakoniec? moja ma teraz 102 a oslavila 3 roky takze rychlo mi bude rast a mame ispin 360 ale dlhsie telicko. Zhanam nieco pohodlnejsie ak by zaspala ale 🤯