icon

Skúsenosti s Axkid One 2

vahcaac
24. máj 2023

Ste spokojne ? Má dieťa dosť miesta pre nohy ? Môže ísť táto sedačka do auta so šikmímy sedadlami?

evkao
24. máj 2023

@vahcaac tu v nej mam syna, skoro 6 a pol rocneho - takze odpoved na otazku, ano, sadne aj do auta so sikmymi sedadlami, ano, ma dost miesta na nohy 🙂 ale samozrejme zavisi aj od auta, kolko miesta sa da "zabrat", aby sa aj na predne sedadlo dalo pohodlne zmestit

vahcaac
autor
24. máj 2023

@evkao dakujem, uz objednana. Presviedčali má aj na cybex anoris, ale teda nezdalo sa mi to s tým pultom

vahcaac
autor
1. jún 2023

@vahcaac takto mu pada hlava počas spania, je to normálne ?

vahcaac
autor
1. jún 2023
evkao
1. jún 2023

@vahcaac mas ju nastavenu na max.lah?

evkao
1. jún 2023

@vahcaac a neviem, ci hlavovku netreba dat trosku vyssie

panda21
2. jún 2023

Ja by som dala hlavovku vyššie a zatiahla poriadne pasy, pridu mi moc voľné.

tehulka2011
2. jún 2023

@vahcaac presne pre toto som tu predrazenu sedacku predala, nie je to v poriadku. Bud bola v lahu ale dieta uz nemalo priestor na nohy, alebo ak sla kolmejsie, tak padala hlavka, co je velmi zle.

evkao
2. jún 2023

@tehulka2011 staci to spravne nastavit - syn ma dost miesta na nohy, ani hlava mu nepada

vahcaac
autor
2. jún 2023

@tehulka2011 ja som s tou sedačkou ale spokojná veľmi, podľa mna stojí za tie peniaze. Správne nastavenie pomohlo

vahcaac
autor
2. jún 2023

@panda21 pasy sú na foto odopnute, ale dala som tu hlavicu časť vyššie a trochu zmenila sklon sedačky a dneska úplne bez problémov

panda21
2. jún 2023

Pásy by mali ísť ideálne v úrovni ramien, popripadne jemne pod. Veľa šťastných KM prajem 🍀