icon

Výber autosedačky pre trojročnú dcérku do VW Passat

sandri3
2. nov 2025

Dobrý deň, rada by som si nechala poradiť autosedačku 2v1, teda do urciteho cm a kg s 5 bodovym pasom, potom dalej pokračovacia s 3 bodovým pásom. Máme nové auto, VW passat kombi (2019). Teraz máme starú sedačku britax romer z roku 2019 po starsej dcerke, ale nejak mi nesedi do tohto nového auta, tak by sme radi kúpili novú sedačku. Dcérka bude mať 3 roky v januári, má okolo 95 cm a 13-14 kg. Rozmýšlala som nad Joie i-Irvana™ Max quartz (je to novinka, kupit sa da az v januari) alebo Britax Römer Evolvafix Dusty Rose, ale neviem, čo by sa hodilo do nášho auta. Môžete mi poradiť? som otvorená aj k iným značkám, len aby nám sadlo do auta.

anonym_62b2a4
2. nov 2025

Napíš na detivaute, tam ti poradia správne a fundovane.

sandri3
autor
2. nov 2025
@anonym_62b2a4

Napíš na detivaute, tam ti poradia správne a fundovane.

@anonym_62b2a4 Dakujem

katesocka
2. nov 2025

Akurát som toto riešila v skupine Deti v aute, dostala som odporúčanie na sedačku Graco Turn2Me Grow https://www.detivaute.sk/graco-turn2me--grow-mi... mala by vydržať do cca siedmich rokov

katesocka
2. nov 2025

Inak pozerala som aj tú Joie čo spomínaš, tam ma odradilo, že nemá žiadne vnútorné vložky a myslím, že dcére by bola široká (takisto má cca 95 cm a 14 kg).

sandri3
autor
2. nov 2025
@katesocka

Inak pozerala som aj tú Joie čo spomínaš, tam ma odradilo, že nemá žiadne vnútorné vložky a myslím, že dcére by bola široká (takisto má cca 95 cm a 14 kg).

@katesocka Dakujem pekne 🙂