Ako prebieha výučba a jazdy v autoškole?
Chystám sa robiť autoškolu strašne sa bojím hlavne jázd ( preraďovania ) ako to vlastne v autoškole prebieha tie teórie aj Vás normalne skúšajú alebo len počúvate teóriu a potom jazdy ?
Keď sa bojíš preraďovania tak si urob vodicak na automat
Su aplikacie s testami, ktore maju testy, ktore su na skuskach.
Ale v autoskolach sa chystaju zmeny, onedlho budes musiet robit najskor len teoriu a nasledne skusku. Az toto urobis, potom mozes zacat s praktickou vyucbou a potom skuska.
Preradovat sa neboj, naucia ta, nikto mudry z neba nepadol. A urob si manual, na automate dokaze jazdit aj opica. Lenze ak ti niekto da do ruk auto s manualom, nepohnes sa. Na automat to das kedykolvek. Strach je prirodzeny, je to velka neznama. Ale neboj, das to.
Keď sa bojíš preraďovania tak si urob vodicak na automat
@anonym_a5b852 No,to je len odpoveď 🤦♀️
@anonym_autor Mala som ten istý problém.Najvačší problém mi robilo preraďovanie počas celej autoškoly.Vždy som bola z toho nesvoja,ale pomáhalo hlavne,že som si trieskala jazdy co najviac v jednom týždni.Keď som mala dlhší odstup,tak tam bol aj vačší strach.Treba sa len prekonať.Ty sama seba poznáš,tak musíš vedieť,či na to máš.Ja aj napriek strachu som v sebe cítila,ze chcem šoférovať a dnes soférujem nie z donútenia,ale že ma to naozaj baví.
@anonym_6282ca prečo? Niektorí vyslovene idu na automat
Ale kľudne si buchaj po čele, možno ti to dockvakne
@anonym_6282ca a čo je na tej odpovedi zlé? Je množstvo ľudí, ktorí jazdia na automate pretože z manuálu majú stres. Tak nech si autorka urobí autoškolu len na automat a hovoto. Také kurzy existujú a sú aj reálne využívané.
@anonym_6282ca prečo? Niektorí vyslovene idu na automat
Ale kľudne si buchaj po čele, možno ti to dockvakne
@anonym_a5b852 Co mi ma docvaknut?Ked si spravis na automat,tak nikdy nemozes sadnut za manuál.Pride situacia,ked sa ti dostane do ruky len manual a ty si mozes len pískat a kazdemu hovorit,ze mas vodicak len na automat.Ano,je to pohodlnejsie to takto riesit,ale podla mna je to strata casu aj penazi.Strach z preraďovania sa nemá takto riesiť a ked je ten strach až panický,tak taký clovek by nemal ani na ceste co hladať za volantom...A hlavne,kazdy by si mal pred autoškolou vyskúšať s niekym na odlahlom mieste soferovanie.
@anonym_6282ca a čo je na tej odpovedi zlé? Je množstvo ľudí, ktorí jazdia na automate pretože z manuálu majú stres. Tak nech si autorka urobí autoškolu len na automat a hovoto. Také kurzy existujú a sú aj reálne využívané.
@melanta Co je na nej zlé?Ja som jedna z tych,co sa preradovania bala pocas celej autoskoly,ale kebyze mi niekto povie vtedy,sprav si na automat,tak ho vysmejem.Bude by som nerobila ziadny vodicak alebo by som musela prekonat sama seba.Človeka treba vedieť povzbudiť a nie mu hneď vtrepať najjednoduchejsiu formu.Časom to mohli niektorí aj oľutovať,že nerobili normálny vodičák..

Len počúvaš teóriu - skúšajú ťa až na skúškach, po teórii je trenažér a po ňom jazdy najskôr na cvičisku potom v premávke.