Máte skúsenosti s kondičnými jazdami v Žiline?
Ahojte, mám vodičák už niekoľko rokov, ale jazdila som autom veľmi malo. Po rokoch sa chcem vrátiť za volant, ale cítim sa za ním neistá. Premýšľam nad kondičnými jazdami a chcem sa preto spýtať či s nimi máte niektorá skúsenosti a ak áno kde? Autoškola? Alebo som videla projekt “Konečne za volantom” - s ním náhodou nemáte skúsenosti? Ďakujem krásne.
Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.
Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.
@anonym_e05631 o to sa snažím, len teda potrebujem, aby mi s jazdením pomohol niekto, kto má skúsenosti s ľuďmi ako som ja
Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.
Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.
@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží
@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží
@t1nusa áno, neplatí na 100%, ale chlapi sú všeobecne viac výbušnejší.
@anonym_aceb2d nestačí, ak by stačilo nepýtala by som sa 🤭 potrebujem niekoho, kto mi pokojne vysvetlí čo robim zle, bez poznámok a vyčítavého tónu… preto hľadám odborníkov, ktorý majú skúsenosti s ľuďmi ako som ja
@t1nusa nuž, ja som jazdila pár jázd s kamarátkou, kým som nabrala odvahu
Minule tu baby radili že na insta je profil tento skús ich osloviť
@parvinka0001 píšem o tom v popise, či s nimi nemá niekto skúsenosti
@anonym_aceb2d ešte raz zopakujem - ja nepotrebujem kamarátku ani manžela na jazdy, keby mi to stačí, nepytam sa tu
@t1nusa ved si pozri recenzie.
Ako vidim z tvojho prejavu, budes mat problem s autoritami.

@t1nusa Autoškola Kodaj. Najlepší prístup. Naučí, vysvetlí, a hlavne nieje nervózny. A asi aj najlacnejší