icon

Máte skúsenosti s kondičnými jazdami v Žiline?

t1nusa
Včera o 14:52

Ahojte, mám vodičák už niekoľko rokov, ale jazdila som autom veľmi malo. Po rokoch sa chcem vrátiť za volant, ale cítim sa za ním neistá. Premýšľam nad kondičnými jazdami a chcem sa preto spýtať či s nimi máte niektorá skúsenosti a ak áno kde? Autoškola? Alebo som videla projekt “Konečne za volantom” - s ním náhodou nemáte skúsenosti? Ďakujem krásne.

mia667
Včera o 14:59

@t1nusa Autoškola Kodaj. Najlepší prístup. Naučí, vysvetlí, a hlavne nieje nervózny. A asi aj najlacnejší

anonym_e05631
Včera o 19:35

Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.

anonym_aceb2d
Včera o 19:54

@t1nusa podľa mňa ti stačí jazdiť chvíľu s mužom

t1nusa
autor
Včera o 21:20
@anonym_aceb2d

@t1nusa podľa mňa ti stačí jazdiť chvíľu s mužom

@anonym_aceb2d nestačí, ak by stačilo nepýtala by som sa 🤭 potrebujem niekoho, kto mi pokojne vysvetlí čo robim zle, bez poznámok a vyčítavého tónu… preto hľadám odborníkov, ktorý majú skúsenosti s ľuďmi ako som ja

t1nusa
autor
Včera o 21:21
@anonym_e05631

Neporadím v Žiline, ale určite sa odhodlaj. Čím skôr, tým lepšie. Na staré kolená sa všetko oveľa ťažšie učí.

@anonym_e05631 o to sa snažím, len teda potrebujem, aby mi s jazdením pomohol niekto, kto má skúsenosti s ľuďmi ako som ja

anonym_e05631
Včera o 21:32

Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.

t1nusa
autor
Dnes o 05:19
@anonym_e05631

Skús nájsť autoškolu, ktorá má inštruktorku. Žena je trpezlivejšia a viac chápavá aj k niekomu, kto nerobí ihneď to, čo mal ukázané a vysvetlené.

@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží

anonym_e05631
Dnes o 07:08
@t1nusa

@anonym_e05631 robila som vodičák v autoškole, kde som mala pár jázd aj so ženou a bola veľmi nepríjemná… takže v tomto prípade mi na pohlaví inštruktora nezáleží

@t1nusa áno, neplatí na 100%, ale chlapi sú všeobecne viac výbušnejší.

parvinka0001
Dnes o 07:59

Minule tu baby radili že na insta je profil tento skús ich osloviť

anonym_aceb2d
Dnes o 11:17
@t1nusa

@anonym_aceb2d nestačí, ak by stačilo nepýtala by som sa 🤭 potrebujem niekoho, kto mi pokojne vysvetlí čo robim zle, bez poznámok a vyčítavého tónu… preto hľadám odborníkov, ktorý majú skúsenosti s ľuďmi ako som ja

@t1nusa nuž, ja som jazdila pár jázd s kamarátkou, kým som nabrala odvahu

t1nusa
autor
Dnes o 17:04
@parvinka0001

Minule tu baby radili že na insta je profil tento skús ich osloviť

@parvinka0001 píšem o tom v popise, či s nimi nemá niekto skúsenosti

t1nusa
autor
Dnes o 17:05
@anonym_aceb2d

@t1nusa nuž, ja som jazdila pár jázd s kamarátkou, kým som nabrala odvahu

@anonym_aceb2d ešte raz zopakujem - ja nepotrebujem kamarátku ani manžela na jazdy, keby mi to stačí, nepytam sa tu

parvinka0001
Dnes o 17:16
@t1nusa

@parvinka0001 píšem o tom v popise, či s nimi nemá niekto skúsenosti

@t1nusa aha prepáč

anonym_8164b1
Dnes o 18:35
@t1nusa

@anonym_aceb2d ešte raz zopakujem - ja nepotrebujem kamarátku ani manžela na jazdy, keby mi to stačí, nepytam sa tu

@t1nusa ved si pozri recenzie.
Ako vidim z tvojho prejavu, budes mat problem s autoritami.