icon

Skrátené jazdy v autoškole

27. feb 2026

Ahojte, chcem sa opýtať ci sa niekomu z vas uz stalo, ze vam instruktor skrátil jazdy, resp. nedal ten počet ktory zo zakona máte mat...mávam 1hodinove jazdy, a mali by byť 1,5h ..stale hovori o 15 jazdách dokopy, a ked ich mam 1h tak je to málo..zaroven v systéme vidim ze mi zaznamenáva casy rôzne, nesedia tak ako reálne boli ale su tam casy dlhsie ako som mala realne, niekde o polhodinu, inde hodinu, dokonca ani dátumy niektoré nesedia ..o tom ze mam 1 jazdu tyzdenne uz ani nevravím, ale to by som prežila kebyze mi ich da toľko kolko mam mat ..

anonym_e22838
27. feb 2026

Potom to vyzerá na cestách tak ako vyzerá, vďaka lenivým inštruktorom.
Ja som mala jazdy ešte aj navyše 🤣nikto sa ma nepýtal len rýchlo dôjdi . máš čas, nemáš čas a jazdí.
Sa ich dožaduj.Ved ich nás zaplatené.
Vodičák stojí nemalé peniaze,treba si za tým stáť.
Nie len , že zhrabnu a majú v paži.

domix147
27. feb 2026

@anonym_autor tak choď za majiteľom autoškoly a normálne sa sťažuj.
Možno o tom ani nevie. On s tebou jazdu ukončí a má polhodinu volno...ale on má platené že s tebou strávil hodinu a pol...nedaj sa.
A keby mali problém tak povedz že zavoláš Jojku že teba to nezaujíma

parvinka0001
27. feb 2026

Som natom podobne ako ty raz za týždeň keď nie viac jazda .začala som koncom roka a ešte len pred týždňom som mala "normálnu jazdu"

victoriab
27. feb 2026

@anonym_autor syn chodil teraz na vodicak, nikdy nenal hodinovu jazdu, hodina bola pre nich 45 minut... tahalo sa to neskutocne, evidentne je teraz taka uroven, vsetko hr... skusky tiez v nedohladne

parvinka0001
27. feb 2026
@victoriab

@anonym_autor syn chodil teraz na vodicak, nikdy nenal hodinovu jazdu, hodina bola pre nich 45 minut... tahalo sa to neskutocne, evidentne je teraz taka uroven, vsetko hr... skusky tiez v nedohladne

@victoriab inak áno presne 45 min aj teóriu sme takto mali

autor
27. feb 2026

Ano viem, ze niekde môžu mat aj kratšie len potom ich musi byt oveľa viac lebo zákonom je dane kolko minút presne dokopy ma kazdy mat

potapacik
27. feb 2026

Mala som čip, ked som sadla do auta tak mi zaznamenal jazdu ked som zaparkovala, tak mi ho vrátil Sedelo to na sekundu.

potapacik
27. feb 2026

a mala som aj 5 jazd v týždni

anonym_0cc3c5
27. feb 2026

My sme každý dostali čipovú kartu a tá sa nosila na teóriu aj jazdy. Pred jazdou sa priložila k čítačke, na konci jazdy sme si zobrali kartu zo sebou.
A na stránke https://extranet.jiscd.sk/usc/login si vieš skontrolovať odjazdený čas.

anonym_8a23d5
27. feb 2026
@anonym_0cc3c5

My sme každý dostali čipovú kartu a tá sa nosila na teóriu aj jazdy. Pred jazdou sa priložila k čítačke, na konci jazdy sme si zobrali kartu zo sebou.
A na stránke https://extranet.jiscd.sk/usc/login si vieš skontrolovať odjazdený čas.

@anonym_0cc3c5 u nás mal karty instruktor a on pipal . Tak isto pipal aj za tých čo na teóriu ani nechodili pomaly 🤦

anonym_2a7c25
27. feb 2026

Nie je to tak všade, ja mám aj 5 jázd za týždeň a netrvá 45, ale hodinu a aj viac. Treba si vybrať overenú autoškolu a keď veci nesedia, sťažovať sa. Ale nie na koniku samozrejme.

anonym_936748
27. feb 2026

Denne môžeš mať 1-3 rodiny jazdy. Jedna hodina je 45 minútová (ako v škole). Ak ti inštruktor dá 60 minút, tak ťa obral o 30 minút. Vezmi si číp k sebe, nenechaj ho v aute! Sťažuj sa majiteľovi, inštruktor si vyfakturuje odjazdené hodiny, hoci sa ide niekde naobedovať alebo do obchodu.

anonym_936748
27. feb 2026

Mimochodom, prečo sa neozveš priamo na jazde? "Prepáčte, ale ešte moja jazda neskončila. Začala som o 13.00, končím až 14.30." Môže ti skrátiť jazdu cca o 5-10 minút, ale na nasledujúcej jazde musí tie minúty pridať.

autor
27. feb 2026

Ahojte, ano mne je to vsetko jasne, ja som len nedavno na to prišla, na najbližšej jazde sa ho na to určite spýtam...majiteľ autoškoly je s ním rodina, tak neviem ci tam pochodím, poviem slusne ze som si to všimla a ked sa bude vyhovárať alebo mi ich neda , tak co spravím? Tiez nemôžem moc proti nemu ist lebo mam s nim ešte jazdy ...

anonym_6c987a
27. feb 2026
@anonym_936748

Denne môžeš mať 1-3 rodiny jazdy. Jedna hodina je 45 minútová (ako v škole). Ak ti inštruktor dá 60 minút, tak ťa obral o 30 minút. Vezmi si číp k sebe, nenechaj ho v aute! Sťažuj sa majiteľovi, inštruktor si vyfakturuje odjazdené hodiny, hoci sa ide niekde naobedovať alebo do obchodu.

@anonym_936748 čo naobedovať , uteká za pobehlicami. A manželka spoko že je v práci.

anonym_6c987a
27. feb 2026
@anonym_autor

Ahojte, ano mne je to vsetko jasne, ja som len nedavno na to prišla, na najbližšej jazde sa ho na to určite spýtam...majiteľ autoškoly je s ním rodina, tak neviem ci tam pochodím, poviem slusne ze som si to všimla a ked sa bude vyhovárať alebo mi ich neda , tak co spravím? Tiez nemôžem moc proti nemu ist lebo mam s nim ešte jazdy ...

@anonym_autor list na políciu - anonym. popr. do televízie, alebo Nový čas - tip od vás.

simca06022011
27. feb 2026

no pozri, autoskola je platena sluzba, to nie je na jeho rozhodnuti, chodis tam, platis si, mas mat tolko a tolko hodin = ziadaj to, pis si casy ahodiny kedy chodite a reklamuj to co zaznamenava.
To mas ako ked si zaplatis masaz 60 minutovu a maserka ti odide po 30 minutach a tvari sa ze nic.. rovnako za to platis. Je mozne ze si nabrali viac ziakov, aby viac zarobili, a casovo to nestihaju sklbit.. ale to nie je tvoj problem.

domka222
27. feb 2026

Hodina je 45 minútová

anonym_936748
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor keď sa ozveš, bude si dávať pozor, aby ťa neodrbával. On si myslí, že netušíš, aká dlhá má byť jazda. Len sa ozvi, uvidíš, že to zaberie. Koľko výcviku máš už za sebou? Keď budú tie posledné jazdy slabé a budeš stále robiť chyby, bude ťa nútiť do ďalších jázd, aby si si doplatila.

anonym_0056bc
27. feb 2026

Tieto hodiny ti budu na skúškach chýbať. Napr ja som si ešte hodiny doplácala. Normálne slušne ísť za majiteľom, hlavne s kľudom aby sa na tebe nevyvŕšil a nedal ti to pocítiť napr. na skúškach. Viem, že máš právo na tie hodiny a on nemá právo sa ti pomstiť, avšak vieme akí sú ľudia. Ja som bola s mojim inštruktorom za dobre, jediná z triedu som si s ním rozumela (keďže zvyšok triedy boli 18-19 roční školáci) a veľmi mi na skúškach pomohol. Ono sa to nezdá, ale už len to, že odpúta pozornosť policajta, pomôže s pedalmi alebo mne aj ukazoval na prstoch rýchlosti, keď som zabudla preradiť.. toto veľa pomôže, takže s kľudom a pokorou 🙂 a daj vedieť ako si pochodila, som zvedavá. 🙂

anonym_0056bc
27. feb 2026

Inak on ti tie 1.5 h počíta ako 2 jazdy? Pretože jedna jazda má 45 min, takže mi to vychádza ako 2 jazdy. Dobre počítam?