Skúsenosti s kondičnými jazdami
Chcel by som len počuť názor nejakých báb, ktoré majú strach z jazdenia alebo nejaký blok či majú skúsenosti s kondičnými jazdami alebo aké skúsenosti
@matejkondicnejazdy mne bolo ľúto dávať ďalšie peniaze za kondičné jazdy, takže mňa ešte v tej dobe môj priateľ zobral na také opustené letisko, kde mi dal auto a tam som s ním trénovala
pred mnohymi rokmi som absolvovala. a to preto, lebo som po ziskani VP nejazdila roky. nedam na to dopustit, starsi trpezlivy pan mi vsetko pekne vysvetlil, mala som 4 kondicne, kde vsetko zopakovane, rady vyskusane vsetko. a potom som trenovala este s manzelom. ale tie kondicne boli super, lebo to bolo ine vysvetlenie, predsa len maju oni skusenosti..
@matejkondicnejazdy mne bolo ľúto dávať ďalšie peniaze za kondičné jazdy, takže mňa ešte v tej dobe môj priateľ zobral na také opustené letisko, kde mi dal auto a tam som s ním trénovala
@myladies na letisku nenacviči dokopy nič. Potrebuje prejsť dopravou, križovatky.
Tam reálne zistíš, ako si na tom, či môžeš ísť do premávky. Niekedy sám nevieš objektívne posúdiť, v čom máš nedostatky a inštruktor to presne pomenuje a vieš nacvičiť pod dohľadom s duálnym ovládaním auta. Keď už sadneš do svojho, nikto za teba nezabrzdí, nepridá.... Niekedy inštruktor skonštatuje, že lepšie je nesadať za volant (ak ani po 10-tej jazde nedokážeš ovládať vozidlo) a je dobré ho poslúchnuť. Dnes veľa ľudí má psych. poruchy, ktoré majú vplyv na neschopnosť sústrediť sa na meniacu sa situáciu v premávke a takí sú nebezpeční pre seba aj ostatných.
Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku. Radšej si zaplať kondičné a uvidíš.
Na letisku, alebo na nejakej poľnej ceste nacvičíš max. rozjazdy. Nič viac. Nemá to zmysel, ak potrebuješ jazdiť po meste v plnej premávke.
Ja odporúčam. Mala som vodičák asi 8 rokov a vôbec som nejazdila. Zaplatila som si kondičné jazdy - najprv prvú a po prvej mi inštruktor povedal, že tak cca 3 by mi mohli stačiť, ak by som chcela viac, môžem kľudne aj viac, ale že podľa neho bude stačiť. Stačili 3 jazdy, odbúrala som strach a teraz jazdím denne bez problémov. Kondičné som mala na manuál, auto mám automat - ak sa dá odporúčam🙂

hej, dobrá vec. a auto automat…