icon

Spôsobuje nálepka Z na aute viac škody ako úžitku?

Dnes o 11:25

Baby dávali ste si, keď ste boli čerstvé vodičky?
Počula som, že to Z na aute ešte viac dráždi nervákov na cestách.

Strana
z2
anonym_36ce95
Dnes o 11:29

Nedávala a neviem o tom či dráždi nervákov - skôr nie.

anonym_d424fe
Dnes o 11:30

@anonym_autor na autoskole 30 rokov dozadu nam vraveli, ze to mas dat, lebo to zohladnuju aj policajti pri pripadnej nehode. Ze "das vediet tomu vzadu", ze mozes spravit chybu a ma dat vacsi pozor...
Preco by to malo niekoho nervovat... nervovat moze akurat nejaka "blba jazda" ... nalepka z (ak sa bavime o zaciatocnikovi a nie o "zetku" zo stuzky svateho Juraja od rusakov... 🙂 🙂 )

autor
Dnes o 11:31
@anonym_36ce95

Nedávala a neviem o tom či dráždi nervákov - skôr nie.

@anonym_36ce95 v dopravnom servise furt sťažujú cestní piráti na takýchto vodičov

lucijalucy
Dnes o 11:36

Používala som magnetické Ztko, absolútne ma nezaujímajú nerváci. Komu sa nepáčilo ma obehol a vybavené. Ja som sa vnímala ako možná hrozba, mohla som pochybiť, stresovať a podobne, radšej som to používala kým som získala sebaistotu. A som tu, aj nerváci to prežili a v dopravnom servise som nikoho nezaujímala 🙂

anonym_eddf83
Dnes o 11:41

Nedávala, za mňa blbosť, aj tak si to nikto nevšíma.

anonym_1f8c73
Dnes o 12:00

Ja som to mala dosť dlho... Cítila som sa istejšie 🍀

anonym_d8cc65
Dnes o 12:03

@anonym_autor nemala som a nikdy by som si ani nedala. A nervuje ma len to keď má niekto Z a bud sa vlečie na 50 30, alebo za mestom na 90 60 😀 a to že má Z je mi potom ukradnuté. Keď sa bojíš, nechod do lesa

anonym_cf43e3
Dnes o 12:04
@anonym_autor

@anonym_36ce95 v dopravnom servise furt sťažujú cestní piráti na takýchto vodičov

@anonym_autor keď mám pred sebou auto zo Z, tak dávam väčší rešpekt a pozor. Keď spraví nejakú chybu neriešim.

autor
Dnes o 12:27
@anonym_d8cc65

@anonym_autor nemala som a nikdy by som si ani nedala. A nervuje ma len to keď má niekto Z a bud sa vlečie na 50 30, alebo za mestom na 90 60 😀 a to že má Z je mi potom ukradnuté. Keď sa bojíš, nechod do lesa

@anonym_d8cc65 si sa nikdy nebála?ani, keď si začala šoférovať?
Hej bojím sa,bojím sa presne takých nervných hrdinov ako ty.
Potom už len pribúdajú ✝️✝️✝️ pri cestách.
Milujem takých ľudí, čo človeka obiehajú a potom ich dobehnem na semafore 🤣🤣 či aj semafor ťa nervuje,tak ho ignoruješ?

anonym_d8cc65
Dnes o 12:30
@anonym_autor

@anonym_d8cc65 si sa nikdy nebála?ani, keď si začala šoférovať?
Hej bojím sa,bojím sa presne takých nervných hrdinov ako ty.
Potom už len pribúdajú ✝️✝️✝️ pri cestách.
Milujem takých ľudí, čo človeka obiehajú a potom ich dobehnem na semafore 🤣🤣 či aj semafor ťa nervuje,tak ho ignoruješ?

@anonym_autor úprimne? Nie nebála. Keby sa bojím tak do auta nesadnem. 😂 tak choď predpisovo a minimálne ja ta nebudem mať potrebu obiehať 😉 ale to by si musela čitat s porozumením to čo píšem

simsalabim
Dnes o 12:34

Mala som, davno, pred skoro 30 rokmi a bola to katastrofa. Na niekotrych soferov ta nalepka posobi ako cervena na byka. Hoci som isla normalne, obiehali ma kludne aj sprava pri krajnici a podobne. Denne som sa manzelovi stazovala. Raz isiel mojim autom a potom dal nalepku dole. A hned som mala pri soferovani klud.

anonym_60dd55
Dnes o 12:35

Daj si magnetickú a porovnáš situáciu s magnetkou a bez. Nervák si dôvod na nervy nájde tak či tak, keď nie Z, tak to že si žena.

biba_18
Dnes o 12:39

@anonym_d8cc65 lebo ty si sa už narodila ako skúsená vodička 😲

anonym_d8cc65
Dnes o 12:44
@biba_18

@anonym_d8cc65 lebo ty si sa už narodila ako skúsená vodička 😲

@biba_18 nie nenarodila. No v autoškole som si už bola istá sama sebou. Mala som skvelého inštruktora, ktorý ma veľmi dobre pripravil, preto som nemala už strach, keď som si sadla za volant sama.
A myslím že dosť tomu dopomohlo že sme chodievali s rodinou pravidelne na motokáry

anonym_45e809
Dnes o 12:52

Jasné , že si daj , tých čo to rozčuľuje si nevšímaj , tých rozčuľuje celá premávka , lebo oni boli inakší , oni nezačínali , nechodili do autoškoly , najlepší šoféri 😁 sprav si podľa seba 😎

anonym_59f59e
Dnes o 13:07
@anonym_d8cc65

@biba_18 nie nenarodila. No v autoškole som si už bola istá sama sebou. Mala som skvelého inštruktora, ktorý ma veľmi dobre pripravil, preto som nemala už strach, keď som si sadla za volant sama.
A myslím že dosť tomu dopomohlo že sme chodievali s rodinou pravidelne na motokáry

@anonym_d8cc65 tak určite, veríme

anonym_d8cc65
Dnes o 13:10
@anonym_59f59e

@anonym_d8cc65 tak určite, veríme

@anonym_59f59e nemusíš 😄 snáď sa poznám lepšie ako anonym na internete
Komické ako keď niekto nejde s davom tak je hneď klamár a už sa nikomu odpovede nepáčia

zabka79
Dnes o 13:23

@anonym_autor ked vidim "Z" tak som opatrnejsia kazdy sa ucil.

sisska96
Dnes o 13:29

Podľa mňa zbytočné. Ja sama si nevšímam kto má Z, ale možno niekto si všíma a radšej 2x taký odstup :D

katka13katka
Dnes o 13:43

Ano, to Z bolo akoby pre kazdeho ZATRUB, vzdy vsade neustale. Aj bez priciny. Po odlepeni na mna trubili za 6rokov asi 2x, predtym vkuse

vkatush
Dnes o 13:47

Nepoužívala som ho, cítila som sa ako dobrý a schopný vodič hneď od začiatku.
Radím sa však k pasívno-agresívnym vodičom. Rada nadávam za volantom, jediné miesto, kde sa viem vyfiltrovať. Ale to je tak všetko, zanadávam si.
Neobehujem ako besná, netlačim sa ti do kufra, nevytrubujem (aj keď niekedy treba, ale môj reflex je nadávať a nie stláčať klaksón 😂).
Ak mám dobrú náladu, tak si sama pred sebou ospravedlňujem vodičov. Išiel rýchlo, lebo možno uteká do nemocnice. Ide ako slimák, lebo nesie tortu v kufri 😁

That being said, ja som vďačná, ak má niekto Ztko. Som pozornejšia, obozretnejšia, trpezlivejšia. Takže ak si neveríš, určite si daj a na ostatných názory kašli.

ika02
Dnes o 13:49

Ahoj, ak vodič má "Z"- ko, ostaní vodiči sa mu nelepia na zadok, ak kolóna stojí v kopci, nechajú si väčší odstup od takéhoto vozidla, ak sa na svetelnej križovatke nepohne za stotinu sekundy, netrúbia hneď po ňom.
Je pravda, že začiatočníka každý radšej predíde, lebo viacej zmätkujú. Prudko skočí na brzdu, hoci netreba, strhne volant bez pozretia do späťáku, idú pomalšie....
Určite odporúčam dať magnetické "Z", ak ešte jazdíš s chybičkami.

kuriatko77
Dnes o 13:54
@anonym_d8cc65

@anonym_d8cc65 ukáž mi vodiča , čo nikdy nezačínal .. dúfam , že jazdíš lepšie než rozprávaš 😎

saxana000
Dnes o 13:58

Staci mat aj nalepku matka s dietatom na palube a dementi robia to iste co.pri Z ak si budes istejsia kludne si ju nalep.velakrat vidam auto s oznacenim Z a podvedome som opatrnejsia nelepim sa. predvidam ze moze auto skapat alebo prudsie zabrzdit.stava sa to cerstvym soferom a inak ako jazdenim tie skusenosti neziskaju.

biba_18
Dnes o 14:09

@vkatush nás keď obehujr niekto akože fakt fest ebo sa ponáhľa a nestačí mu 130 na rýchlostnej ceste, tak si robíme srandu že asi vedľa seba nemá ženu čo na neho kričí že má spomaliť (ako ja, bo ja sa bojím) 😂

akvi
Dnes o 14:20

Daj si ho, normálni ľudia chápu a sú tolerantnejsi, idioti budú vytrubovat a obiehať tak či tak, tých nezaujíma nikto. Ja práve preto nesoferujem. Šoférovala som 10 rokov, kým som musela voziť decko. Akonáhle začal syn chodiť samostatne do skoly, na krúžky a pod., zavesila som kľúče a chodím MHD. Nemala som nervy na dnešnú premávku, kde ohľaduplnosť je na poslednom mieste.

moony99
Dnes o 15:38

Nie, nemala som a ani nikdy by som si nedala. Aj tak to nikto nerešpektuje a ešte si robia srandu z toho.

anonym_d8cc65
Dnes o 15:39
@kuriatko77

@anonym_d8cc65 ukáž mi vodiča , čo nikdy nezačínal .. dúfam , že jazdíš lepšie než rozprávaš 😎

@kuriatko77 nepotrebuješ Z, keď začínaš

simona20201309
Dnes o 16:00

@anonym_autor ja som si nedávala, ale keď vidím na ceste Z tak si držím väčší odstup, hlavne pri pohynani do kopca a pod. Tiež radšej zaparkujem ďalej ak si vsimnem Z. Urcite ma zmysel, aspoň pre ľudí, ktori majú niečo v hlave, ti to pochopia.
Rovnako ako označenie deti v aute. Ked sa mi nejaky magor lepí na zadok mam sto chutí zastaviť a ísť mu otrieskat tu tabuľku o hlavu. Ignoranti.

euka210
Dnes o 17:33

@anonym_autor daj si ju, nervak obehne i ked idem 95kmh, lebo on sa ponahla. ...ked vidim Z, tak si radsej nechavam odstup a beriem na to ohlad.
Na mna v zaciatkoch na krizovatke trubili i ked som Z nemala.

Strana
z2