icon

Strach z jazdy v hustej premávke

26. feb 2026

Chcem sa opýtať na vaše nazory.zvažujem ist na vodičský kurz,samotne šoférovanie nie je taký problém ale keď som v meste, sedím v parku poblizku kruhového objazdu a vidím hustú premávku neviem si predstaviť seba za volantom.. mám na to či ten strach vo mne bude aj počas kurzu?

anonym_da89d7
26. feb 2026

@anonym_autor to všetko spraví prax prax prax

anonym_52053b
26. feb 2026

Zvykneš si,
s pár mesačným vodičákom na motorku som sa pustil do takého kruhového objazdu

https://www.youtube.com/watch?v=fm0cX7P6PSw
autor
26. feb 2026
@anonym_52053b

Zvykneš si,
s pár mesačným vodičákom na motorku som sa pustil do takého kruhového objazdu

@anonym_52053b super
Mňa manžel vzal na taku veľkú betónovú plochu,auto ovládam v pohode ale samozrejme keď mi nič v ceste neprekáža tak to sa parádne ide ale co by som tobila v premávke keď len pri pohľade sa bojím?!?

anonym_408f47
26. feb 2026

Ono si na to zvykneš ja som bola nútená už si urobiť vodičák skrz robotu a som stále v zápchach keď idem domov.
Ja keď som sa prihlasovala do autoškoly tak som stále si išla že nechcem manuál a iba automat. Nakoniec ma prehovorili a neľutujem viem odšoférovať aj aj.

anonym_c54102
26. feb 2026

@anonym_autor
Nejazdi na manuale, uvidis o co prijemnejsi je zivot v hustej premavke

autor
26. feb 2026
@anonym_c54102

@anonym_autor
Nejazdi na manuale, uvidis o co prijemnejsi je zivot v hustej premavke

@anonym_c54102 na automat by som išla robiť kurz, už som sa bola informovať..nebudem sa trápiť manuálom,doma sú automaty obe autá..

anonym_c54102
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_c54102 na automat by som išla robiť kurz, už som sa bola informovať..nebudem sa trápiť manuálom,doma sú automaty obe autá..

@anonym_autor
Ked naozaj chces ignorovat premavku a mozes si dat nohy dole z pedalov a pozerat dookola tak si kup auto co ma ACC adaptivny tempomat

katkaseiner
2. mar 2026

Ja som v premavke v pohode, nie je mi dobre ked soferuje niekto iny a ideme krokom, resp.vo velkej premavke. To nie je ze tomu človeku neverim ze vzdy v pohode obrzdi, ale som proste v strese