icon

Zničila mi týmto kaderníčka vlasy?

21. feb 2023

Bola som na predlžovanie vlasov a takto to vyzerá, má to tak byť...

Zničila mi týmto kaderníčka vlasy?
123andy123
21. feb 2023

Véd to máš ako odrastenu blond, keby som ta stretla v meste tak si pomyslím že si si sama farbila vlasy. Aši sa na tebe ucila

autor
21. feb 2023

@123andy123 Tak vedúca si nemyslím... ale neviem nad čím rozmýšľala ked to robila

eeffka
21. feb 2023

@anita6666 ocakavm ze su sikovne, na to ti vzdelanie netreba. Mam taku kadernicku, sikulu.

autor
21. feb 2023

No nič, rozhodnutá som pôjdem tam, budem sa dohadovať reklamácie

dota6
21. feb 2023

"super recenzie" a "taký luxusnejší salón" akože dievča :D okamžité im daj túto reálnu foto ako recenziu 😇 nech nedogabu a nepripravia ďalšie kočky o peniaze 😕
Určite za ňou zájdi, neboj sa, toto určite nie je práca hodná takmer 500 eur :( držím palce

autor
21. feb 2023

@dota6 Tak ľudia to tam písali, ja za to nemôžem, že je to údajný luxus, verila som tomu lebo reálne mali tam cez 200 recenazii a všetko pozitívne

katulka94
21. feb 2023

To myslíš vážne že takto to nie je zle ? Veď ti nadpojila nejaké lacné žlté vlasy ktoré nie su ani dobre nafarbene, vidno ti nieže prechod ale skok z tvojej farby do oranzovo - žltej 🫣 a nazvať toto Ombre. Daj si fotku ombre do Google čo to znamená. Toto je príšerná robota, nevyzerá to vôbec pekne a za 470€ by som jej tam išla narobiť taký bordel že nielenže to vyzerá zle ešte ti aj odpálila vlastne vlasy - práca pred týždňom? Máš to odrastene ako keby ti to robila pred xy mesiacmi.

dota6
21. feb 2023

Chápem 😇 neter mala podobnú skúsenosť, tiež s predĺženými vlasmi. Recenzie len pozitívne ale postupne časom sa našlo viac dievčat, ktoré nedostali kvalitu vlasov, za ktoré si zaplatili 😡 jej to uznala, hoc najprv sa vykrúcala, že sa zle starala o vlasy. Preto Ti píšem aby si sa nebála a dožadovala sa nápravy. Dúfam, že pani bude mať toľko slušnosti, že sa zachová férovo. Držím palce.
Ps: o aké mesto sa jedná? Či to náhodou nebude ten istý luxusný salón.

mariska1989
21. feb 2023

No moja drahá čím skôr tam choď a čím skôr to riešiť treba .to je čistá katastrofa ani 50€ by som nedala

simca06022011
21. feb 2023

Inak k recenziam, viete ze ich pisu, kamosky, zname, a znamych zname? a par spokojnych zakzanikov? A tie negativne sa jednoducho mazu? Tolko k recenziam :D

autor
21. feb 2023

@dota6 Dúfam aj ja, KE

autor
21. feb 2023

@katulka94 Ja viem ako má vyzerať ombré, ale tak ona mi tam urobila ani neviem čo, vyzerá to divne

palomka
21. feb 2023

Keď to nepôjde po dobrom, tak povedz, že odchádzaš rovno na SOI a prídeš s nimi

timilv
21. feb 2023

No neviem, ja som mala roky predĺžené vlasy, ale úprimne moje takto nevyzerali ani po 4mesiacoch. Je to určite zle spravené a odfláknuté... Moje vlasy vyzerali lepšie deň pred prepájaním a to mi ich robila baba, čo to chodila robiť domov, žiadny salón

lalenka33
21. feb 2023

Pred týždňom? Vyzerá to ako odrastené vlasy s pred xy mesiacov, kde sa s tých predĺžených už vymyla farba .
Prepáč, ale keď ti ich ukázala a išla nadpojiť, tak si bola pod vplyvom niečoho a tiež, keď to dokončila a šla si domov? Prečo si jej dovolila nadpojiť ti žltooranžové vlasy, keď tvoje sú svetlé a máš tmavé odrasty? Prečo si jej to dovolila a vôbec zato zaplatila? Veď si tú škaredú farbu a trikolóru na svojej hlave musela vidieť. Mala som predĺžené vlasy xy rokov dozadu, ale vybrali sme odtien nadpajanych vlasov a k nemu sme potom dotónovali moje vlasy.

autor
21. feb 2023

@lalenka33 Tie príčesky vyzerali inak ked ich doniesla, vyzeralo to v pohode až ked dala na mňa tak takto to dopadlo takže neviem čo tu hned ideš s urážkami, že som bola pod niečim

luccija
21. feb 2023

Prepac je to velmi skarede aj ten ton vlasov aj vsetko.Naco take dlhe neprirodzene?nech Ti to nejako normalne zostriha, nafarbi, alebo vrati peniaze a ries to cim skor.Este mozes ist na konzultaciu k nejakej inej kadernicke, ale vyzera, ze svoje vlasy mas jemne snad Ti to neodpali vlastne vlasy.ak nebude ochotna hned sa vyhrazaj SOI

lalenka33
21. feb 2023

Ako inak vyzerali? Tým, že ti ich nadpojila sa predsa ich farba nezmenila. Musela si vidieť ten rozdiel. A teda prečo si to nereklamovala hneď ma mieste, keď si až po nadpojení videla ten rozdiel? Nerozumiem, ako si za takúto hrôzu mohla zaplatiť 470€ a odísť domov

autor
21. feb 2023

Ona i to všelijak upravila a ono to vyzerá inak ked natočí, zalakuje a inak ked som doma a umyjem vlasy a tak ako kaderníčka si to neupravím

lavender273
21. feb 2023

Ako je to strasna praca.
470 eur je dost slusna suma, takze za taku 💩 pracu by som jej to tam nenechala. Chod naspat cim skor a reklamuj. Ja by som ani nechcela aby sa mi ona dotkla hlavy, veduca neveduca.

autor
21. feb 2023

Ja by som to dala dole a uvidím v akom stave by boli vlasy

domka222
21. feb 2023

Akože skoro 500€ za chemlon pripevnený lepiacou páskou? Prepáč, ale fakt to nevypadá dobre

mircalla
21. feb 2023

@autor Je to zle aj takto (2. foto), nielen ked zdvihnes vlasy...

weronka31
21. feb 2023

Nuz nadpojene to mas zle... ale neznamena, ze mas znicene svoje vlasy. Treba to len prerobit, ale urcite niekam inam 😉

evelinnka
22. feb 2023

Ja neviem, nadpajam vlasy v Kosiciach 11 rokov. Za ten cas si myslim, ze poznam vsetky luxusne salony v Ke, ale takyto blud co mate v hlave by neurobil ziaden salon. Toto je skor praca nejakej podomovej akoze kadernicky, ktora sa absolutne do tohto remesla nerozumie a taktiez ani do vlasov. Po nadpojeni to uz vyzera fakt hrozne, vlasy nie su ani strukturou a ani farbou totozne. Ak by to bola praca luxusneho salonu tak po nadpojeni sa tie vlsy hlavne blond tonuju, aby odtien sedel. Plus neverim ze je to nadpojene tyzden. Spoje su medzi sebou uplne prepletene, odrastene su vsetky rovnako. Takze je to zhruba 2 mesacny odrast. Ale hadat sa nejdem. Kazdopadne nech je pravda kdekolvek otazne je co chcete reklamovat. Vlasy? Metodu nadpojenia? Alebo? Ja by som bola velmi zvedava kto toto v ke urobil. Ktory luxusny salon. Prikladam par fotiek ako maju vyzerat nadpojene vlasy. A nerobim si tym reklamu. Nove klientky neberiem. Naschval som pridala vsetko blond predlzene vlasy. Takze tak

xsandrax
22. feb 2023

Prepáč, ale hrozne ti ich urobila 🙁 išla by som to reklamovať. Držím palce

kamatopo
23. feb 2023

Tak robiť na toto cca pol mesiaca a ešte odísť so zničenými vlasmi tak to by som nenechala len tak. Ty si si podľa čoho vyberala tento salón??? Určite by som pridala recenziu aj s foto prílohou.

kamatopo
23. feb 2023

@evelinnka veľmi pekná práca. 👍

lavinis
23. feb 2023

Je to zlé,,radšej krátke a zdravé ako dlhé a toto

lavinis
23. feb 2023

@evelinnka wow, takto to ma vyzerať!