icon

Ktorá súkromná škôlka v meste je najlepšia?

lllaanz
17. dec 2024
katrina12345
17. dec 2024

@lllaanz nie je sukromna ale Dolne nastice su top. Malo deti, ucitelky uzasne aj cely kolektiv.

lllaanz
autor
17. dec 2024

@katrina12345 áno? Som ani nevedela že v dolných nasticiach je takto škôlka 🙂

katrina12345
18. dec 2024

@lllaanz je a velmi dobra. Ak by si mala viac otazok kludne napis.

lenusicek
3. mar 2025

@lllaanz určite neodporúčame Zitnu Radisu a Horne Naštice. Doslova sme od tial utiekli zo dňa na deň a spolu s nami viac ďalších deti. Išli sme do okolitých škôlok v BN. Není vždy lepšia súkromná, tam sa môžu diať vecí do ktorých nevidíš. V Štatnej škôlke je vlastná jedáleň, tak si si istá čo deti jedia, je tam viacero učiteliek, tak len tak ľahko sa tam nezakryje keby sa tam dialo niečo čo by sa diať v škôlke nemalo. Tak za mňa si preklepnite aj tie štátne v okoli 🙂

lllaanz
autor
3. mar 2025

@lenusicek no toto som počula od veľa ľudí/mamiciek že horné nastice a zitna radisa jedna uplna katastrofa s prístupom k deťom. Že jedlo úplne celé zle a učiteľky ešte horšie. Asi predsa bude lepšie zvoliť štátnu škôlku

lenusicek
30. mar 2025

@lllaanz presne tak, mám osobnú skúsenosť, nie len deti ale aj učiteľky sa tam striedajú ako na páse, ma to tá istá riaditeľka tie dve škôlky a hovorím hrôza, do smrti budem ľutovať že som tam malého mala, keďže chudiatko mi nemohol povedať čo mu tam robia. Hneď ako mi to povedala učiteľka ktorá nechcela mlčať ako ostatné čo od tial odišli, čo sa tam deje tak som konfrontovala deti a mamičky, ktoré potvrdili. Tak naraz asi 7deti odišlo. Nemôžem potvrdiť že sa tam deje stále to isté ale myslím že pokiaľ je riaditeľka tá istá tak sa tam bude diať to isté.