Porovnanie gymnázií v Bánovciach a Trenčíne
Prosím vás, vedel by niekto porovnať z vlastnej skúsenosti tieto dve gymnázia? Ďakujem
@tinusch Ďakujem za odpoveď
Teraz sa aj môj rozhoduje, ktoré gymnázium. Zobrali ho na obe.
Teraz sa aj môj rozhoduje, ktoré gymnázium. Zobrali ho na obe.
@agatenka88 Vy už máte vyhodnotenie?
Ano už sme mali, u nás v meste nerobil prijimacky lebo mal 100% z testovania a na gympel v Tn robil prijimacky a to mi volala pani riaditeľka štvrtok lebo bol 1
Ano už sme mali, u nás v meste nerobil prijimacky lebo mal 100% z testovania a na gympel v Tn robil prijimacky a to mi volala pani riaditeľka štvrtok lebo bol 1
@agatenka88 pre ktoré sa rozhodol? Naša ide do TN
No najskôr bol rozhodnutý tu v meste, ale keďže dopadol tak ako dopadol začal uvažovať nad TN a učitelia tiež do neho, že tam není o čom, že Trenčín.Tak ide tam
No najskôr bol rozhodnutý tu v meste, ale keďže dopadol tak ako dopadol začal uvažovať nad TN a učitelia tiež do neho, že tam není o čom, že Trenčín.Tak ide tam
@agatenka88 super,tak možno budú spolužiaci
Hej hej. Hádam sa dobre rozhodli a školu zvladnu. Môj potrebuje vyzvy
@agatenka88 začiatky budú ťažké,ale sú šikovní. Oni to zvládnu.
Ako môj si to uvedomuje, aj to,že už jednotkár nebude 🤣 ale pri ňom človek nikdy nevie. Veľa z ich triedy za hlásilo do BN a do Tn len 4. A všetkých zobrali
Ako môj si to uvedomuje, aj to,že už jednotkár nebude 🤣 ale pri ňom človek nikdy nevie. Veľa z ich triedy za hlásilo do BN a do Tn len 4. A všetkých zobrali
@agatenka88 na ktorú zš chodí? Z našej školy idú do Tn iba dve
Partizánska, a vy?
Možno sa aj poznajú deti. Ešte z vedľajších tried šli deti ale neviem koľko a ako dopadli
Možno sa aj poznajú deti. Ešte z vedľajších tried šli deti ale neviem koľko a ako dopadli
@agatenka88 Možno sa aj stretli niekde na olympiádach.
Tak môj bol skoro na všetkých 🤣okrem ang a sj
Môj hlavne matematiku, chémiu a geografiu.
Môj hlavne matematiku, chémiu a geografiu.
@agatenka88 naša skôr dejepis, biologia
No môj dejepis len v škole a biológ mu tento rok nevyšla na okrese. Predošlé ročníky bol na krajských. Tento rok sa zameral na chemiu
No môj dejepis len v škole a biológ mu tento rok nevyšla na okrese. Predošlé ročníky bol na krajských. Tento rok sa zameral na chemiu
@agatenka88 šikovný chlapec
Ďakujem. A vaša na 100%rozhodnuta pre TN.
Ďakujem. A vaša na 100%rozhodnuta pre TN.
@agatenka88 ano, už sme aj potvrdili.
My ešte nie, chalan,že ich treba ponaťahovať. Aj tam treba nejaký papier vypísať a odfotiť ako s podpismi?
My ešte nie, chalan,že ich treba ponaťahovať. Aj tam treba nejaký papier vypísať a odfotiť ako s podpismi?
@agatenka88 ano,treba vypísať tlačivo a poslať
Tak hádam už zajtra sa na to pozrieme. Ďakujem

Syn maturoval tento rok na trenčianskom. Štúdium náročné (hlavne prvé ročníky) napriek tomu, že syn je veľmi šikovný, stále bol v knihách. Ale zmaturoval na samé 1. 99% spolužiakov z jeho triedy sa dostalo na želané vysoké školy. S bánovským skúsenosti nemám.