Ako nájsť doučovanie anglického jazyka pre žiaka 6. ročníka?
Ahojte, hľadám spoľahlivé doučovanie(hlavne konverzácie) aglického jazyka pre syna, ktorý je v 6. ročníku na ZŠ. Budem vďačná za overený kontakt a dobré skúsenosti s doučovaním ANJ. ĎAKUJEM🙂
Skupinové alebo individuálne?
Máme dobré skúsenosti so skupinovými kurzami, ktoré vedie Silvia Števulová - Smile. Môžete ju kontaktovať napríklad mailom: silvia.stevulova@gmail.com
Speak má širokú ponuku kurzov: https://www.speak.sk/
Jazyková škola Universa robí kurzy aj priamo na niektorých školách na podporu preberaného učiva.
https://universa.sk/?gad_source=1&gad_campaigni...
Samozrejme, v BB sú aj ďalšie, ale tam neviem bližšie informácie ani skúsenosti.
@vernnik3 aj ja budem rada, keď to zistíš, ďakujem
@osvali pozerám, že si mi poslala dvakrát tú istú správu, asi ti to nešlo odoslať, čo? To sa aj mne sem-tam stane, ale poďme na tú dôležitejšiu vec, nie sa tu vykecávam o blbostiach😀 Zistila som ti ten názov akadémie, volá sa Amakids. Tam jej dcérka chodí na doučovanie angličtiny ale že majú tam aj iné kurzy ako napríklad mentálna aritmetika, liberika, školarika a iné, veď to si už pozrieš na stránke
@osvali pozerám, že si mi poslala dvakrát tú istú správu, asi ti to nešlo odoslať, čo? To sa aj mne sem-tam stane, ale poďme na tú dôležitejšiu vec, nie sa tu vykecávam o blbostiach😀 Zistila som ti ten názov akadémie, volá sa Amakids. Tam jej dcérka chodí na doučovanie angličtiny ale že majú tam aj iné kurzy ako napríklad mentálna aritmetika, liberika, školarika a iné, veď to si už pozrieš na stránke
@vernnik3 áno, prepáč, nejako mi to blblo, nešlo mi to odoslať a potom som si tiež všimla, že až dva krát ju pridalo. Aha, to som ešte nepočula. A kde konktrétne v BB sa konajú tieto kurzy?
@vernnik3 áno, prepáč, nejako mi to blblo, nešlo mi to odoslať a potom som si tiež všimla, že až dva krát ju pridalo. Aha, to som ešte nepočula. A kde konktrétne v BB sa konajú tieto kurzy?
@osvali v pohodičke🙂 Rovno som ti zo stránky skopírovala adresu, nech sa ti páči, tu ich nájdeš: Kapitulská 313/12, 974 01 Banská Bystrica
@vernnik3 ďakujem veľmi pekne a cenovo sa ako tie kurzy pohybujú, vieš mi povedať lebo na stránke som to nikde nenašla napísané
@osvali nenašla si? Majú to v obchodných podmienkach napísané. Cena kurzu je od 90 do 120 € na 4 týždne, pričom závisí od konkrétneho centra a aktuálnych zliav. A potom majú aj online kurzy a tie stoja 90 € na 4 týždne, ale konečná cena môže byť ovplyvnená zľavami a akciami

nie som sice z BB ale skusila by som jazykovky v okoli - skusit jednu hodinu s lektorom a ak bude dieta (a ty) spokojne a lektor ma kapacitu, tak kludne moze pokracovat