Ako nájsť prácu na home office v Banskobystrickom kraji?
Maminy viete mi prosím niektorá poradiť kde už nájsť zamestnanie, žijem s jedným školopovinným dieťaťom sama. V našom okrese je hladová dolina. Životopis zasielam už nejaký čas pravidelne. Žiadna spätná odpoveď od nikoho. Som už zúfalá. Hľadám profesia, kariéra, a všetky ostatné stránky za rohom a pod., pár nových pribudne mimo môjho odvetvia ako kuchár, čašník, pravnik, predajca automobilov a pod. Slovensko sk, žiadna práca na úradoch. Všade vacsinou vyžadujú jazyk, home office už som prešla celé Slovensko na internete. Som v koncoch. Netúžim po žiadnom predaji ani nahováranie poistiek a pod. Nie som vhodný adept ani na presviedčanie a vyjednávanie. Sú aj také ponuky. Poobedia a víkedny si nemozem dovolit robit nakolko dieta nema s kym byt a dalsia vec je príprava do skoly pod dohľadom. Oslovila som firmy na administratívu, nikto nie je schopný ani len suchej odpovede. Prax mám 8 rokov na urade. Ofiice balik. Korešpondencia a pod. Prosím neviete o niečom na home office, nepracuje tu niekto v nejakej firme v rámci Slovenska kde by potrebovali? Najlepsie BB kraj.
@anonym_autor skús zákaznícke linky
Na HO treba vedieť niečo viac ako len obyčajnú kancelárskemu prácu
Napr účtovníctvo preklady programovanie ….
a co skusit upratovanie alebo opatrovatelka taka pod mestom zeby si sa rekvalifikovala
dieta ma poobede hadam druzinu
Office balík vie dnes každý absolvent SŠ, niekedy aj ZŠ. Práca z domu nie je pre každého, musíš mať nejaké zručnosti. Za rok si sa mohla naučiť jazyk na úroveň B1-.
Pošta. Top zamestnávateľ pre matku s deťmi. Toľko moja skúsenosť. Ked nikto nechcel, Pošta bola vďačná, ta mi dala štart po reťazovej materskej
@anonym_autor ak je problém okres, treba zdvihnúť kotvy.
Pošta. Top zamestnávateľ pre matku s deťmi. Toľko moja skúsenosť. Ked nikto nechcel, Pošta bola vďačná, ta mi dala štart po reťazovej materskej
@vevebono no to mozno, ale tam sa robia aj poobedne.
Tiez si myslim, ze prestahovat sa by bolo najlepsie
@zmrzlinka2021 Ty asi deti nemáš, však?
@zmrzlinka2021 lebo to je len tak zdvihnúť kotvy, predať byt v hladovej doline a v meste s väčšou pravdepodobnosťou práce si kúpi čo? Garážové státie? Dieťa chodí niekam do školy, zrejme má nablízku rodinu, ktorá pomôže aspoň keď je dieťa alebo matka chorá. Veľmi ľahko sa píše niekomu bez detí
@anonym_autor sťahovanie momentálne neprichádza so úvahy z dôvodov už spomenutých. Tiež tu bolo spomenuté účtovníctvo áno mám kurz ale nemám k tomu vzťah, to treba vedieť robiť, áno mám aj opatrovateleľský kurz, kt. som využila v zahraničí ale ešte bez dieťaťa, áno programovanie neviem 🤷🏻♀️ všetko čo viem je ukončená škola logistika, a prax na úrade, nie všeobecná admini., ale konkretne nebudem menovať, ano jazyk som mala nj a aj, ale to na b1 nestačí, tiež si robím školu ale tá iba bude… takže ďakujem krásne za odpoveď, sem tam za podpichnutie ale v pohode, aj to človeka povzbudí.
@zmrzlinka2021 a ako, keď je bez prace, a nehnuteľnosti, kde je viac prace, sú logicky drahšie. Kto jej dá hypo na doplatenie?
@anonym_autor preco nepracujes v logistike ked mas vystudovanu skolu?dispecera mozes robit aj na HO
@anonym_autor preco nepracujes v logistike ked mas vystudovanu skolu?dispecera mozes robit aj na HO
@simona92101 skúšam aj to, každý deň hľadám, aj a nj je potrebný, alebo aspoň jeden a komunikatívna úroveň čo aj keby že zapnem na plné obrátky nedám za krátku dobu , ja som jazyky neriešila nakoľko som prácu mala, tam jazyk nebol potrebný ako čas letel nevenovala som sa tomu,
@arianna25 na poštu nie je potrebná škola, k okienku a pod., určite nie. Pracovná doba je tam ale všehochuť od 5:30 cca, a potom aj poobedné do záverečnej ako kde.
@anonym_autor ďakujem za odpoveď. No ako si zabezpečila deti keď sa skoro začínalo a niekedy neskoro končilo?
@anonym_autor Skús niekde na poštu v dedine kde sa robí od 7 do 15 hodin.
@belllinka
@zmrzlinka2021 a kam baby ? najskôr si potrebuje nást niečo na prenajom, čiže záloha , potom stahovanie, a ak nechce predat byt pod cenu tak tiež zase tahat najom,zalohy atd
myslíte že niekde zoberu na ubytovnu matku s dietatom ? sama si nájdeš lahšie
teraz škola, v priebehu šk roku prestup ? ak tak skorej cez prazdniny
@vevebono no to mozno, ale tam sa robia aj poobedne.
@arianna25 urcite nie. Ja som začala ako dorucovatelka, potom sa uvoľnilo miesto na cestny kurz a skončila som v kancli ako garazmajster.
@martinkatinka dorucovatelka nemá poobedne
@anonym_autor a čo tak pedag. asistent?
@zmrzlinka2021 lebo to je len tak zdvihnúť kotvy, predať byt v hladovej doline a v meste s väčšou pravdepodobnosťou práce si kúpi čo? Garážové státie? Dieťa chodí niekam do školy, zrejme má nablízku rodinu, ktorá pomôže aspoň keď je dieťa alebo matka chorá. Veľmi ľahko sa píše niekomu bez detí
@anonym_44fe9e
Lenže ona nevie tam uživiť rodinu. Je bežné že ľudia sa sťahujú za prácou.
@anonym_44fe9e
Lenže ona nevie tam uživiť rodinu. Je bežné že ľudia sa sťahujú za prácou.
@zmrzlinka2021 je to bežné, ale podstatne iné, ak sa sťahuje slobodný človek, alebo ľudia bezdetní a iné. ak ide o matku s dieťaťom
@ankare Ako mozes radit nieco taketo cloveku bez vzdelania?? Robim v skole a ked sme hladali asistentov,presne taketo odveci zivotopisy chodili. Asistent nerovna sa administrativa. Ten privlastok pedagogicky tam nie je zo srandy. Pracuje s detmi s diagnozami. To,ze niekto ovlada 365, korespodenciu a vie zdvihat telefony,neznamena,ze je na tuto pracu vhodny.
@anonym_autor normalne zasnem, prax 8r na urade.. toto je pre bezneho zamestnavatela horsie ako ziadna prax, a co ponukas? Nic... tvoje schopnosti ma moja dcera na zs plus hovori plynule anglicky , hlavne ze HO. Uz chapem preco nam na pohovory chodi podobny material.
@anonym_autor normalne zasnem, prax 8r na urade.. toto je pre bezneho zamestnavatela horsie ako ziadna prax, a co ponukas? Nic... tvoje schopnosti ma moja dcera na zs plus hovori plynule anglicky , hlavne ze HO. Uz chapem preco nam na pohovory chodi podobny material.
@eeffka preco je orax na úrade horšia ako žiadna prax?
@ankare Na to nemá vzdelanie. Musela by študovať a pri nástupe ovládať aspoň ten základ - diagnózy, učivo ZŠ,...
@ankare Ako mozes radit nieco taketo cloveku bez vzdelania?? Robim v skole a ked sme hladali asistentov,presne taketo odveci zivotopisy chodili. Asistent nerovna sa administrativa. Ten privlastok pedagogicky tam nie je zo srandy. Pracuje s detmi s diagnozami. To,ze niekto ovlada 365, korespodenciu a vie zdvihat telefony,neznamena,ze je na tuto pracu vhodny.
@anonym_3f9d22 V úvode nepísala, aké školy má vyštudované. Okrem toho ju môžu prijať i na výnimku, či? A školu si môže dorobiť popri zamestnaní.

Bez jazyka ťažko.