icon

Ako získať oznámenie o uvítaní detí?

1. máj 2025

Ahojte. Akou formou chodí oznámenie o uvítaní detí po narodení v BB? Poštou alebo je potrebné sa prihlásiť niekde na stránke mesta? Ďakujem

katrin21
1. máj 2025

Urcite na matriku ist,tam sa ohlasis ,ze chces uvitanie ....oni teba ohlasovat asi nebudu.

veva24
1. máj 2025

Pošlu automaticky. Nám prišlo po cca 4 mesiacoch

miskamisiq
1. máj 2025

Syn sa narodil december 2022. Neprišlo žiadne oznámenie, prihlásila som ho na uvítanie, keď boli dostupné informacie a išli sme na uvítanie apríl 2023. Podľa počtu prihlásených deti boli pripravené malé drobnosti 🙂

oblecenie99
1. máj 2025

U nás v KE som videla oznam na ihrisku, že kvôli gdpr už nebudú posielať automaticky, treba sa prihlásiť.

miskamisiq
1. máj 2025

Ale teraz som to dala do Google, tak uvítanie 2025 ma byt máj a jún a píšu tam, ze pozvánky prídu na adresu matky.

autor
1. máj 2025
@miskamisiq

Ale teraz som to dala do Google, tak uvítanie 2025 ma byt máj a jún a píšu tam, ze pozvánky prídu na adresu matky.

@miskamisiq ďakujem pekne

zuzuz287
23. sep 2025

@anonym_autor pozvánka prišla po 4 mesiacoch automaticky bez žiadosti na adresu trvalého pobytu s dátumom a časom kedy prísť

katusik456
23. sep 2025
@oblecenie99

U nás v KE som videla oznam na ihrisku, že kvôli gdpr už nebudú posielať automaticky, treba sa prihlásiť.

@oblecenie99 inak presne som syna prihlásila v apríli
, cez email mi dali info, vyplnila formulár a osobne som ho bola odniesť na úrad Košice západ. Doteraz nič neposlali, nepozvali nikam 😀 takže ono to nie je istota, kašlem už na to, syn ma 13 mesiacov

oblecenie99
23. sep 2025
@katusik456

@oblecenie99 inak presne som syna prihlásila v apríli
, cez email mi dali info, vyplnila formulár a osobne som ho bola odniesť na úrad Košice západ. Doteraz nič neposlali, nepozvali nikam 😀 takže ono to nie je istota, kašlem už na to, syn ma 13 mesiacov

@katusik456 My sme mali v Starom meste, a pozvali nás pomerne skoro (zmestili sme sa do najbližšieho termínu), ale ak si dobre spomínam, tak najbližšie bude až neviem, či nie začiatkom zimy? Čiže také dva, Max tri? uvítanie za rok.. asi sa rodí malo detí, tak nerobia často..

katusik456
27. sep 2025
@oblecenie99

@katusik456 My sme mali v Starom meste, a pozvali nás pomerne skoro (zmestili sme sa do najbližšieho termínu), ale ak si dobre spomínam, tak najbližšie bude až neviem, či nie začiatkom zimy? Čiže také dva, Max tri? uvítanie za rok.. asi sa rodí malo detí, tak nerobia často..

@oblecenie99 my sme posielala v rámci terasy a mám pocit ze dosť deti sa rodí práveže, veď pre nich lepšie čím menej nie 😀 už asi kašlem na to