Darčeky po pôrode v Rooseveltovej nemocnici
Dostali ste po pôrode v Rooseveltovej nemocnici niečo ako darček od pôrodnice? Niektoré pôrodnice dávajú happy baby kufrík, niektoré nejaký darček... len tak ma to zaujíma, lebo ja som nedostala nič, ani dokonca tu pamätnú kartu s rozmermi bábätka, ktoru mám pocit všade dávajú... tak či len u mňa zabudli alebo ozaj nič nedávajú na pamiatku?
Ten balíček súvisí aj s poisťovňou a jej zmluvou s nemocnicou. Ja som rodila pred 10 rokmi v BB a dostala som - som poistená vo VšZP. Mám aj kartičku s údajmi o pôrode, aj náramky. Treba sa opýtať priamo na oddelení -možno to niekto omylom vyhodil alebo naozaj zabudli vypísať.
https://www.vszp.sk/benefity/zoznam-benefitov/p...
Ja som tam rodila teraz v decembri a dostala som Happy baby kufrík a aj taký dvojhárok s rozmermi malej pri narodení plus som si mohla vziať domov tú menovku čo mala v postieľke
A mam tiež všzp
Ja som dostala tiez happy baby kufrik, udaje o babatku, karticku z postielky a este taku krabicku kde bol mojkac a uteracik s logom nemocnice.. rodila som v 2022..
Ja som v nemocnici dostala 2 kufríky. Jeden z poisťovne, druhý od nemocnice, plus kartu s mierami a menami kto ma rodil a vzala som si aj tú menšiu s menom čo mala dcérka v postieľke. Jediné čo sa nám neušlo bola tá malá chobotnička ktorú začali dávať tuším od júna, ja som rodila v máji. Radšej by sme ale mali na pamiatku tú ako tie kufríky ktoré už ani nemáme lebo to boli všetko len vzorky a doma som už mala vyhradenú inú kozmetiku ktorú som dávala aj starším synom
My sme toho tiež dostali dosť, kufrík Happy baby, kartičku a z jirs balíček od malíčka kde bola knižka , nejaká vlnená kľúčenka, časopisy, chobotnička, plus bol Valentín a sestričky vyrábali valentinku s fotkou a otlačkami 😀. Čudovala som sa kde na to tie ženy berú čas.
Ja som rodila v auguste 24 a dostali sme kufrík od VŠZP, kufrík od nemocnice (obsahoval: uterák, hrkálku a mojkacika), kartičku s rozmermi a menami zdravotníkov, ktorí boli pri porode. Bonus bola hackovana chobotnica, ale tu sme dostali vtedy asi jediní, lebo to robila nejaká sestra na dôchodku a už im pomaly došli ☺️

Ahoj, ja síce nie v Rooseveltovej ale na Boroch, no tak isto som nič nedostala, ani žiadnu kartičku a ani som o nej nepočula. Tak možno to nie je také bežné. Skôr pediatri dávajú kufrík alebo ešte zdravotné poisťovňe pošlú ale to si treba vypýtať.