icon

DemiDent Banská Bystrica a Deta Dent

victoryma
14. dec 2022

zienky mate skusenosti s tymito zubarmi? ak ano ake?

veva24
20. dec 2022

Ahoj, ja som bola v Detadent ale nie som spojná. Zubári sú Ukrajinci(nič proti) a nhovoria dobre po slovensky. A tiež strašne to mali všetko v zhone. Viac som bola spokojná v Prodental, tiež sú tam zubári Ukrajinci ale hovoria super po slovensky aj sa tam lepšie cítim.

bbalin
23. dec 2022

Ani ja som nebola v Detadent spokojna, hoci recenzie maju dobre, tak neviem. Je tam znacna jazykova bariera a dokonca nesedelo ani to co vraveli o zuboch, napr. mi povedali, ze mam kaz na jednom zube, prisla som si ho dat robit a zrazu to bol uplne iny zub, nevedeli odpovedat dobre kvoli jazyku, a pritom druha zubarka zhodnotila aj podla rentgenu, ze kaz na tych zuboch nie je, ze len povlak, co mozno niektory zubar moze brat ako zacinajuci kaz... takze za mna velmi negativny dojem, hlavne to ze raz povedali jeden zub a zrazu bol chybny podla nich iny zub, to bolo uplne zvlastne, pretoze zaznamy z preventivky si predsa musia viest...

yanni
23. dec 2022

@victoryma Demident je super. Bola som tam vlani aklo samoplatca (rodicia su tam ako regulerni pacienti) , tiez Ukrajinec ale žije na Sk 20 rokov a jazyková bariera tam nie je ziadna (aj ked samozrejme ten rusky prizvuk tam pocut). Dobre bezbolestne porobil a este aj pochvalil kolegu (mojho zubara v zahranici).😂