icon

Detská nemocnica v Banskej Bystrici

kacena1991
4. máj 2021

Zienky ako je to teraz v BB? S dcerou mam ist na kontrolu na onko a kardio a ze deti aj rodicia musia mat testy.. To mi malu otestuju tam?ci su tam kilometrove rady? Ci ju mam zobrat den predtym sebou na testovanie? Nema ani 2 roky

delphineta
4. máj 2021

@kacena1991 neviem ako s takym malym dieťatkom,ale ja ked idem tam na kontrolu davam mu robit test u nas,sby sme sa tam už nezdržiavali,lebo tie kontroly na onko su na dlho

kacena1991
autor
4. máj 2021

@nelca84 no ano stranku som si pozerala ale skor som chcela vediet realnu skusenost ako to tam teraz je ci treba ist o hodinu skor kvoli testovaniu ak su tam rady alebo to ide rychlo

delphineta
4. máj 2021

@kacena1991 zabudla som napisat so synom

kacena1991
autor
4. máj 2021

@delphineta no asi to spravim aj ja tak teda ak mi ju otestuju kdekolvek... Lebo naposledy sme na onko cakali 4 hodiny a teraz este aj toto🙈

delphineta
4. máj 2021

@kacena1991 to je bežný čas,bohužial.My chidievame každy mesiac a ako kedy je tam ludi na testovani.Niekedy viac inokedy menej

mirka438
4. máj 2021

@kacena1991 my sme boli nedavno, vraj robia testy aj tam ale ja som dceru dala otestovat u jej pediatricky. Sme z BR, robia nam jeden usek cesty smerom do BB tak sme nevedeli aku casovu rezervu si priratat .. ak mas moznost, daj otestovat skor, nebudes rano v strese.

kacena1991
autor
4. máj 2021

@mirka438 to je dobry napad, skusim zavolat pediatricke lebo netusim ci na klasickych momkach hockde testuju aj taketo male deti

mirka438
5. máj 2021

@kacena1991 neviem, ci na vsetkych, ja som sa na jednom pytala a otestovali by mi ju ale mi prislo "pohodlnejsie" vybavit to u pediatricky. Aj ked som mala a stale mam na to svoj nazor, tryznit takto rocne deti nieje ok ale tak potrebovali sme vysetrenie, nemali sme na vyber

kacena1991
autor
5. máj 2021

@mirka438 tiez sa mi to vobec nepaci v nemocnici ked sme boli tak pri prichode ju testovali najprv antigenovym o 10 min nato pcr testom a o 2 dni pri odchode domov ju testovali znovu... To uz nieje normalne co aj s tymi deťmi robia... Ale mozme si piskat ked bez toho dieta nevysetria

mirka438
5. máj 2021

@kacena1991 boze to az tak to zobrali zhurta? Hroza, stres pre tie deti. Hlavne, ze ten test tam odomna ale nik nevyzadoval, ani sa nan nepozreli 🙄 decko vyrevane, vystresovane pre nic, za nic

delphineta
5. máj 2021

@mirka438 fakt?lebo stale to sestrička od každeho pýta.Naposledy ked sme boli pytali od nas ak vo vstupnom filtri,3týždne dozadu

kacena1991
autor
5. máj 2021

@mirka438 ano a to jej nic nebolo sla len na ockovanie pod dozorom a takto ju tam mordovali... Len stale nechapem naco aj pri odchode odtial... Ani sestricka nebola nadsena ale ze maju take nariadenia... Este aj mna testovali lebo som mala 4 dnovy test a povedali ze to je stary tak som si aj zaplatit musela zato

lenka_da
5. máj 2021

tak pochopila by som ešte, ak pýtajú testy od pacientov z iných okresov. Ale ak pýtajú z BB okresu, tak sú potom "pápežskejší ako pápež", veď predsa BB je v červenom okrese a dokonca ani deti v školách test nepotrebujú, ani učitelia. A tam je niekoľko sto ľudí v budove :-/

mirka438
5. máj 2021

@delphineta naozaj. Pri vstupnom filtri sa ma akurat opytali, ci mame test, povedala som, ze mame a pani,ze dobre. Zmerali nam teplotu a isli sme dnu. A ani v ambulancii nepytali, aj ked, dala som im na stol euroobal s papiermi aj dcerinym vysledkom testu ale nevsimla som si ci to vsetko vyberala sestricka. Mozno ano ale tam pri vstupe nik ten test odomna nepytal k nahliadnutiu. Tiez sme boli priblizne 3 tyzdne dozadu 😊
@kacena1991 boze to je peklo toto uz 😤😠

delphineta
5. máj 2021

@mirka438 no nam aj skontrolovali,možno to beru podla okresov alebo neviem

mirka438
5. máj 2021

@delphineta netusim veru 🤷‍♀️ kazdopadne sa mi vobec nepaci, ze 14 mesacne deti a aj mensie musia toto podstupovat 🙄 uz to staci, ze vobec musia chodit po doktoroch taki drobci a este toto. Prajem vsetkym zdravicko nech toto uz nemusime zbytocne absolvovat ☺

ikaika
13. máj 2021

@mirka438 ja som chodila so synom na rehabku, kazdy den, kazdy den pytali ukazat test v triediacom stane 😅 stale ten isty personal, na oddeleni detto😅
Ale ked som bola na detskom gastro, tam otacali na pate, romske mamicky jednu za druhou, co prisli uplne bez testu az do ordinacie, mama aj dieta - ja uz tomu verozumiem ako to kontroluju na tom vstupe😅

kacena1991
autor
13. máj 2021

@ikaika neviem my sme boli teraz v utorok a hned z prichodu pytali test aj pred nemocnicou aj na onko a v stredu sme sli na kardio a nikto nic... Este som sa ja pytala v tom stane ze ci nemam test ukazat a nic ani nepozreli a na kardio tiez nepytali🤷‍♀️